Kecantikan Classics: InStyle Editors Timbang pada Berus Rambut Mereka Gunakan (dan Cinta!)

Kecantikan Classics - Best Brushes
Kesopanan (3); Getty (3)

Anna Hecht

16 Feb, 2017 @ 6:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Dalam budaya kecantikan, terdapat banyak penekanan yang diletakkan pada produk-produk saat-saat yang akan memperbaiki penampilan anda dalam kilat. Hasilnya, kita kadang-kadang melupakan alat kecantikan yang dicuba dan benar yang banyak digunakan untuk seluruh kehidupan kita. Ambil, sebagai contoh, berus rambut. Tidak syak lagi alat kecantikan yang mesti ada, tetapi ia sering dianggap begitu mudah, mungkin kerana ia tidak boleh menjadi rumit untuk mencari yang baik, bukan? Salah.

Editor kecantikan kami, tidak kira jenis rambut mereka, telah menghabiskan beberapa tahun menguji berus untuk melihat mana yang de-tangle dengan cekap, tidak menyebabkan kerosakan yang berlebihan, dan umumnya bersetuju dengan jenis rambut dan tekstur yang berbeza. Di bawah, mereka telah menyenaraikan kegemaran mereka.

VIDEO: 8 cara untuk menjaga rambut berkilauan di bawah kawalan

 

Tidak peduli apa yang anda cari dalam berus anda yang seterusnya, jangan selesaikan pendengar hanya OK. Lagipun, anda mungkin menggunakan perkara ini setiap hari. Tetap bergulir untuk melihat kegemaran kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

52 − 51 =

map