Kecantikan Daily Buzz: Alis Groomed Jenna Coleman

Sehingga baru-baru ini-dan kami bercakap dalam tempoh lima tahun yang lalu-kami tidak faham betapa pentingnya kening. Kami mengambil penjepit ke belakang kami di era grunge, dan walaupun mereka tidak pernah pulih semula, kami semacam membiarkan mereka melakukan perkara mereka sehinggalah janji dengan juruteknik dahi mengubah hidup kita sepenuhnya.

Permulaan alis, kita dapati, harus selaras dengan jambatan hidung, berbanding dengan suar lubang hidung luar, dan mereka harus mengekalkan bentuk semulajadi ke atas satu yang menyerupai halaman tanda baca dalam buku teks tatabahasa kami.

Ia adalah selamat untuk mengandaikan bahawa dengan set penuh, sempurna berbentuknya, Jenna Coleman tidak pernah mengalami masalah ini. Memang, dia sentiasa mempunyai alis sempurna selagi kita boleh ingat, tetapi pada Victoria pemeriksaan akhbar di London semalam, gerbangnya yang cukup banyak kelihatan terutama dihiasi dengan kulit berseri dan bibir merah jambu yang lembut.

VIDEO: Tonton InStyle Editor kecantikan Dapatkan Mikroblading kening

BERKAITAN: 13 Selebriti Ini Menunjukkan Alzheimer Boleh Mengubah Wajah Anda

Walaupun, seperti kami, pinset mendapat yang terbaik daripada anda kembali pada era ’90an dan Y2K, yang memakan set semulajadi seperti Coleman mungkin sepenuhnya. Pertama, pilih pensil produk mengisi anda biasanya dianggap standard, tetapi jika anda cenderung berat, pilih serbuk dengan berus bersudut untuk kemasan fokus lembut. Align pensil atau berus anda di sepanjang jambatan hidung anda untuk melihat di mana alis harus bermula, kemudian sudut alat di seluruh mata anda untuk melihat di mana gerbang harus naik.

Angkat produk anda, dan semaklah dengan teliti bentuk alis anda, kemudian isikan ruang kosong menggunakan pukulan pendek dan pantas untuk meniru rupa rambut. Berkonsentrasi pada kawasan jarang, kemudian gunakan sikat spoolie untuk menyebar warna, terutamanya pada permulaan alis di mana warna harus sedikit lebih ringan. Bersihkan di sekitar tepi dengan berus rata yang dicelup di dasar, jika perlu, kemudian meterkan hasil kerja anda dengan memberus sama ada gel alis yang jelas atau gelap pada arah ke atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 − = 21

map