Kecantikan Daily Buzz: Blue Eyeliner Aubrey Plaza

Cermin mata biru boleh menyerlahkan imej adegan prom dari filem remaja ’80s kegemaran anda, tetapi apabila digunakan dengan betul, solekan solek boleh menjadi rata-rata untuk setiap warna mata. Kes pada titik: eyeliner biru indigo Aubrey Plaza yang dipakai di atas permaidani merah untuk saringan malam tadi filemnya Ingrid Goes West di festival filem Los Angeles.

BERKAITAN: Produk Makeup Mekap Mata Anda Selebriti Kegemaran Cinta

Menurut artis IGM Plaza Mai Quynh, dia menggunakan cincin Laura Mercier untuk mencipta garis grafik yang bersih. Selepas beberapa berlabuh, kami mengesyaki produk pro yang digunakan ialah Tightline Cake Liner jenama di Bleu Marine ($ 25; nordstrom.com), eyeliner serbuk pigmen tinggi yang digunakan menggunakan berus eyeliner rata. Formula bebas-smudge mudah dibina untuk melihat berani dan tidak akan mencairkan dalam haba.

VIDEO: Pembersih Muka ini secara harfiah akan mencairkan Makeup dari Wajah Anda

Ia juga kelihatan bahawa Quynh kekal sejati dengan tema solek mata biru dan melapisi bulu-bulu Plaza dengan maskara padanan untuk kesan tambahan. Lembut, pucat merah jambu yang pucat dan bibir bibir-tapi-lebih baik anda melengkapkan wajah solek.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

67 − 65 =

map