Kecantikan Daily Buzz: Gigi Hadid’s Matte Red Gincu

Kening, tiada cermin, dan ekor ekor kuda yang berantakan adalah pakaian seragam kita apabila kita pulang ke rumah untuk bercuti. Anda mungkin merancang untuk tidak meninggalkan sofa untuk sepanjang minggu anda berada di bandar, tetapi kemungkinan ibu bapa anda akan memaksa anda untuk membuat penampilan di fungsi keluarga atau dua.

Cara paling mudah untuk kelihatan seperti anda mahu duduk di sebelah bibi Muu yang aneh semasa makan malam? Meletakkan sedikit-tetapi tidak terlalu banyak usaha ke solek anda. Memerlukan visual? Lihatlah lebih jauh daripada mata kucing tajam Gigi Hadid dan gincu warna merah yang dia pakai untuk menghadiri permainan New York Rangers dengan kakaknya Bella dan Zayn Malik.

BERKAITAN: Gigi dan Bella Hadid Mengambil Mom Zayn Malik ke Permainan Rangers New York

Untuk mendapatkan mata kucing supermodel, capai eyeliner cecair dengan aplikator tip denda yang dirasakan untuk mendapatkan garis yang tepat. Melacak liner di sepanjang garis lash atas anda dan kembangkan dan keluar apabila anda mencapai sudut luar. Walaupun kita tidak tahu kapal yang tepat yang digunakan oleh Hadid, kita suka Liner Liquid dari koleksi Maybelline ($ 7; ulta.com).

VIDEO: Anda Boleh Beli Barbie Doll Gigi Hadid

Bagi bibir, memilih formula matte cecair yang super pigmen, seperti Maybelline’s SuperStay Matte Ink Un-Nude Gincu Cecair di Pioneer ($ 10; walgreens.com), yang akan diadakan sepanjang perayaan keluarga anda.

Supermodel itu kelihatannya santai dengan jersi ekor kuda dan hoki yang tinggi. Walaupun meniru model solek permainan hoki akan menyembunyikan fakta bahawa anda telah melihat-binging Mahkota kerana anda tiba di rumah untuk cuti, perubahan dari peluh anda adalah benar panggilan anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 − 50 =

map