Kecantikan Daily Buzz: Rose Gold Eyeshadow Maddie Ziegler

Fail Maddie Ziegler yang paling terkini dalam permaidani merah di bawah sebab lain yang meningkat emas adalah lebih daripada sekadar warna minuman kegemaran musim panas anda.

Yang berkilauan, warna merah jambu hangat menyerupai semua orang, yang menjadikannya warna yang hebat untuk dicuba apabila anda memerlukan warna pop. Untuk perdana Melompat!, Ziegler’s pro Tonya Brewer membersihkan bayang emas mawar melepasi tudung bintang, dan di atas lipatan, mengalir keluar untuk kesan halo. Dia juga memakai bayang-bayang di sepanjang garis air bawahnya, menyikatnya di sudut luar mata Ziegler.

BERKAITAN: Sia, Maddie Ziegler, dan Kate Hudson Kerjasama dengan Projek Rahsia

Pro dibundarkan dengan solek Ziegler dengan menerapkan lembut, mawar merah kepada epal pipi bintang, dan sentuhan gloss berkilau pada bibirnya. Menjaga perkara dalam keluarga warna yang sama membantu memusatkan perhatian pada semua mata emas mawar Ziegler.

VIDEO: The Crazy Crazy of a Lifetime of Beauty 

Pendandan rambut Ziegler, Justine Marjan mengekalkan keseronokan dan gaya muda celeb itu dengan menyusun helai panjangnya menjadi dua helai kancing Belanda, dan reben hitam di hujung kedua plaits.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 12 = 13

map