Kelemahan: Ingat Apabila Emma Roberts Tidak Beruntung?

Pada Menjerit Queens, tiada siapa yang lebih hebat daripada Chanel Oberlin. Dia bukan sahaja memerintah Kappa Kappa Tau, tetapi cukup sekolah. Walaupun dia dengan mudah menjadi yang paling bergaya di acara itu dan belum lagi mempunyai hari rambut yang buruk (gelombang itu! Bahawa ekor kuda!) Pelakon yang memainkannya telah datang jauh dari segi gaya. Ingat ketika Emma Roberts membintangi Tidak sepatutnya?

Kembali pada tahun 2004, siri Nickelodeon sempurna disimpulkan sekolah menengah. Roberts memainkan Addie Singer, yang paling terkenal dengan belting angsty ballads pada gitarnya tentang keperibadiannya dan dilema setiap hari. Pada dasarnya, dia memantapkan gadis yang dikagumi, canggung di dalam kita semua. Tetapi kita terpaksa berkata, walaupun itu dia cukup banyak melatih trend masa ini. 

Untuk pemula, lapisan halus, bangs sisi yang menyapu (anda tahu anda menginginkannya), lip gloss merah jambu-kita hidup untuk ketiga-tiga. 

Selepas pertunjukan itu berakhir, Roberts membintangi filem seperti Aquamarine (filem hebat, btw) dan Hotel untuk Anjing. Jadi, sementara dia kini boleh menjalankan rancangan itu Menjerit Queens, permulaannya sangat sedih. Kes pada titik? Tonton dia menyanyi tentang kasutnya (yang Chanel akan tidak pernah tertangkap memakai) dalam video di bawah.

BERKAITAN: Emma Roberts Mengatakan Selamat tinggal Menjerit Queens dan Hello to Short Hair

Bila-bila masa Chanel nampak menakutkan, hanya berfikir kembali kepada hari Roberts ‘Nickelodeon. Ia adalah peringatan yang sangat diperlukan bahawa kita semua adalah Addie Singer di sekolah menengah. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

31 − 28 =

map