Kenapa Makeup Pro ini Menyimpan Pita Scotch dalam Kitnya-dan Anda Perlu Terlalu

tk
Diberkati oleh Fara Homidi

Angelique Serrano

21 Sep, 2017 @ 9:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Pita Scotch, tali, hidangan petri-anda fikir artis solek Fara Homidi melakukan perbelanjaan kecantikannya di sebuah kedai perkakasan. Tapi tidak, dia hanya pro yang suka bermain. “Saya menggabungkan warna, dari asas kepada gincu, dalam hidangan,” katanya. Dia menggunakan spoolies bersih dan pita Scotch untuk mengeluarkan serbuk berlebihan tanpa mengalihkan solek. MVP beliau? “Jika saya mempunyai palet krim warna Make Up For Ever, saya baik untuk pergi. Anda boleh mencampurkan apa sahaja warna dan menggunakannya di mana-mana sahaja.”

Diberkati oleh Fara Homidi

Di sini, selebihnya mesti ada saham Homidi dalam kitnya.

Untuk lebih banyak cerita seperti ini, pilih isu Oktober InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar, di Amazon, dan muat turun digital pada 15 Sept.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map