Kesha Hanya Menutup Badan-Shamers dalam Cara Epik

Kesha tidak mempunyai apa-apa yang menyamar badan di Internet. Dan dia membuatnya sangat jelas bagaimana dia merasakan orang yang mengkritik badannya dalam jawatan Instagram terbarunya. 

Penyanyi itu mendedahkan saluran media sosial bahawa dia telah melawan kemurungan dan gangguan makan untuk seketika sekarang, tetapi akhirnya dia kembali hidup. “Kerjaya saya berada di tempat yang pelik dan saya rasa saya berjuang melawan beberapa hari tetapi saya telah membuat keputusan untuk memulihkan hidup saya, kebebasan saya, kebahagiaan saya suara saya bernilai saya,” kata Kesha. Dapatkannya, trolls? Penyanyi itu tidak mempunyai masa untuk membuli anda.

BERKAITAN: FYI: Kesha kelihatan hebat dalam Video Barunya

Saya telah melawan kemurungan dan gangguan makan untuk seketika sekarang. Kerjaya saya berada di tempat yang pelik dan rasanya saya sedang berjuang melawan beberapa hari. tetapi saya telah memutuskan untuk mengambil kembali hidup saya. kebebasan saya. kebahagiaan saya. suara saya. nilai saya. Saya tidak akan hanya fucking diam dan bersembunyi. hari ini saya akan mengatakan fuck dan hidup. Jadi FUUUUUUUUCK itu. hari ini saya membuat pilihan itu. DAN IM HAPPY SEPERTI DAMN CLAM. dan juga seorang lelaki yang hebat jika anda mahu membenci tubuh saya. hanya ingat yang membuat anda kelihatan seperti anak dickhead. ✌��️

Foto yang disiarkan oleh Kesha (@iswhoiis) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 7 =

map