Kim Kardashian Hanya Mengambil Shade Kuku Poland Musim Panas

Kim Kardashian Nail Color
kimkardashian / Instagram

Victoria Moorhouse

07 Mei 2018 @ 3:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Pada tahun 2012, Kim Kardashian mengajar saya bagaimana untuk kontur. Hanya bulan lepas, dia memberikan saya penyamaran yang benar-benar menutupi lingkaran hitam kronik saya, menamatkan pencarian selama tiga tahun. Hari ini pelajaran kecantikan terus kerana dia hanya memilih apa yang saya panggil warna polish kuku yang paling popular pada musim panas 2018, dan teduh saya pasti akan memilih kali saya pergi untuk mendapatkan manicure. 

Semasa bercuti Instagram yang didokumentasikan terakhirnya ke Turks dan Caicos, Kardashian mencatatkan beberapa gambar yang memakai cat neon-kuning pada jari dan jari kakinya. Seperti yang anda boleh bayangkan, bahagian komennya segera dipenuhi dengan pujian. 

Cerah dan cerah, ia adalah warna yang sempurna untuk musim panas, dan juga swap yang menyegarkan dari coral standard dan merah cerah yang muncul pada tahun ini. Hanya masalah masa sebelum anda melihat warna ini pada semua orang (rakan meja saya telah mengamalkan rupa Kim), jadi lebih awal daripada trend dengan warna kuning kegemaran saya di bawah. 

VIDEO: Bagaimana Menguasai Manikur Jelas Kristal

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

22 + = 26

map