Kit Lip MAC adalah Setiap Impian Nafsu Lina

Mac Lip Kit - LEAD
Kesopanan (4)

Erin Lukas

26 Jan, 2017 @ 1:30 petang

MAC Cosmetics dikenali dengan tubah pelangi warna bibir yang berani, sangat berpigmen. Lady Danger siapa? Tetapi jenama itu juga tahu bagaimana untuk melepaskan dan melakukan nudes juga. Beberapa warna kegemaran kultusnya adalah neutral setiap hari yang sempurna untuk hari-hari apabila anda hanya mahu meleret lippie dan lupa untuk melakukan sentuhan selepas kopi atau makan tengah hari.

Sekarang, MAC telah menjadikannya lebih mudah untuk pencinta gincu neutral untuk membeli warna-warna telanjang. Jenama itu hanya mengeluarkan tujuh set bibir dalam warna telanjang yang terbaik untuk setiap nada kulit. Apa yang membekalkan kit MAC selain yang lain pada suapan Instagram kecantikan anda ialah pelapik yang mengiringi setiap gincu MAC sedikit lebih gelap supaya anda boleh menambah definisi ke bibir anda apabila memakai teduhan neutral. Ambil set Twig, yang dilengkapi dengan gincu di Twig (pink merah jambu lembut) dan pensil bibir di Half Red (burgundy yang diredam). Bolehkah anda memikirkan duo yang lebih ikonik? Kami akan tunggu.

BERKAITAN: MAC Mahu Anda Mempunyai Warna Gincu Setiap Matte Tidak dapat dielakkan

Kit boleh didapati secara eksklusif di laman web Nordstrom dan Macys dengan harga $ 29 setiap satu. Tetap bergulir untuk melihat semua pasangan, dan dapatkan kegemaran anda sebelum ia hilang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 64 = 74

map