Kita Boleh Sebenarnya Kekal untuk Mengambil Vitamin Terapung ini

Malah kembali pada hari pra-gummi apabila ibu bapa kita akan membuat kita membuat tablet Flintstone, kita bukanlah yang terbaik untuk mengambil vitamin kita. Kami akan mengadu tentang rasa dan tekstur kapur, seringkali menerangkan yang dibentangkan dalam percubaan untuk menyembunyikannya, atau hanya menolak untuk mengambilnya sama sekali. Kami ingin mengatakan cara kami telah berubah sejak memasuki apa yang dianggap dewasa, tetapi anda tahu, itu hanya sesuatu yang kami ingin katakan. Itu sebenarnya tidak bermakna ada kenyataan kepada kenyataan itu. Pakar bedah yang berpusat di London Dr. Jatin Joshi bercerita. Walaupun latar belakangnya dalam pembedahan rekonstruktif, Dr. Joshi mengembangkan Instavit ($ 16 setiap botol, atau $ 46 untuk satu set; instavit.com), vitamin sembuh pertama, selepas mengalami penyakit Crohn dan perlu mengambil vitamin D dan B12 harian suplemen-yang mana dia sering lupa. “Di sini saya seorang doktor yang perlu tahu lebih baik dan patut mengambilnya untuk hidupnya, tetapi adakah saya? Tidak, saya tidak fikir saya pernah melihat bahagian bawah botol vitamin,” katanya kepada kami. “Anda lupa, dan saya malas, itulah alasan saya, dan 99% daripada apa yang membuat tablet itu adalah titanium dioksida, yang mereka gunakan untuk melukis garisan di Wimbledon.Ia adalah sejenis kapur yang memegang bit kecil vitamin dalam bentuk tablet. ” Semasa bekerja sebagai pakar bedah, Dr. Joshi menyebut bahawa dia sering mengikis tablet dari orang-orang sebelum meneruskan dengan prosedur yang lain, dan apabila anda melihatnya, dengan baik, ia agak meresahkan walaupun mahu mengambilnya dalam tempat pertama. Enam bulan membangun Instavit di dalam makmal alma mater sekolahnya menghasilkan produk siap, yang merupakan kabus cair halus yang mengandungi bentuk-bentuk murni vitamin.

BERKAITAN: Segala-galanya yang Anda Perlu Tahu Mengenai Kulit dan Suplemen Rambut

Formula Dr Joshi termasuk campuran untuk kesihatan pranatal, meningkatkan tenaga, tidur, atau membina sistem imun anda, serta semburan vitamin D dan B12 lurus masing-masing. Semburan tidur khususnya mempunyai jumlah terendah melatonin daripada produk tidur lain di pasaran, yang akan bercanggah dengan beberapa, tetapi bercakap jumlah untuk kadar penyerapan bahan. “Anda mendapat bahan murni dan diserap oleh lapisan mulut, yang masuk ke dalam aliran darah anda,” Dr. Joshi memberitahu kami. “Itulah sebabnya anda memerlukan sejumlah kecil.” Jika anda boleh mendapatkan jumlah vitamin yang diperlukan melalui diet anda, Dr. Joshi menggalakkan anda berbuat demikian dan bukannya bergantung kepada makanan tambahan, tetapi vitamin D tambahan adalah sesuatu yang kita perlukan. Rupa-rupanya, kita semua kekurangan vitamin D. “Satu kajian telah dikeluarkan yang menunjukkan hanya orang dalam radius 150 kilometer khatulistiwa di beberapa bahagian Australia tidak kekurangan vitamin D, tetapi bahkan 70% orang di Florida dan California Selatan boleh kekurangan vitamin D,” katanya. tambah. “Jika itu berlaku di bahagian paling terhangat di Amerika Syarikat, ia benar-benar endemik di mana-mana tempat lain, dan vitamin D sangat banyak – bukan hanya untuk tulang anda, tetapi untuk fungsi imun anda, fungsi otak, dan ia telah diketahui untuk mencegah kanser. “

Di mana saja dari 2 hingga 4 semburan adalah saiz hidangan standard anda, walaupun tidak ada yang akan merugikan jika anda keterlaluan. Lebihan hanya dikeluarkan. Dr. Joshi meletakkan formula melalui proses ujian yang sangat ketat, jadi yakinlah bahawa mereka bekerja. “Kami melalui semua peraturan kesihatan kami di Kanada, kerana mereka adalah yang paling sukar di peraturan tambahan di dunia dan sebenarnya menguji setiap kelompok produk untuk tuntutan mereka,” katanya. “Kami membuat vitamin untuk kanak-kanak, dan anak-anak saya yang berumur lima tahun dan berumur 8 tahun sebenarnya penolong saya ketika merumuskan citarasa untuk setiap orang. Jika tidak rasa hebat, ia harus kembali.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 − = 9

map