Koleksi MAC Nicki Minaj Adalah Stuff Mimpi Bibir Muda Kita Dibuat

Semua itu Minaj-esty. Nicki Minaj telah mencipta koleksi lain untuk MAC, dan ia mungkin menjadi satu lagi kegemaran kami.

Kami menganggap sesuatu telah berlaku malam tadi apabila kami melihat imej promo MAC x Nicki Minaj pada suapan Instagram kami dari sumber yang tidak diketahui, dan pagi ini, kedua-dua Nicki dan jenama mengesahkan bahawa ia berlaku. Selaras dengan tendangan bibir bogel semasa bintang (kami ingin berfikir bahawa kita mempunyai perkara yang sama dengannya), Minaj telah mencipta dua lipstik tawny yang kita bayangkan akan menyanjung semua orang. Yang pertama, Nicki’s Nude, adalah kaya hibrida karang-beige, sementara The Pinkprint sesuai dengan nada pertengahan nada ditanam dengan merah jambu. 

Mac Nicki - EMBED
Kesopanan

BERKAITAN: 6 Lipstik Nude Editor-Diluluskan untuk Setiap Nada Kulit

Ini adalah masa keempat Minaj yang bekerjasama dengan jenama itu, dan ia sangat berbeza daripada lipstik yang berlaku sebelum ini. Perkara yang bermula pada tahun 2010, ketika Minaj mencipta lipstik Pink Friday untuk jenama, yang dilancarkan sewajarnya di laman web MAC bertepatan dengan Black Friday tahun itu. Pada tahun 2011, dia dan Ricky Martin diminta membuat warna merah jambu Viva Glam yang terang, yang diikuti oleh Viva Glam hue lavender pucat pada tahun 2013. 

Sebagai tambahan kepada dandanan bibir Minaj, segelintir nudes MAC yang sedia ada akan muncul bersama dengan ansuran terkini, dalam bentuk lipsticks, Lipglasses, dan lip pensil. 

VIDEO: Barbz Bersukacitalah! Nicki Minaj Telah Menyertai Snapchat (Tetapi Tidak Tahu Cara Menggunakannya)

Cari koleksi MAC x Nicki Minaj di kedai MAC dan dalam talian di maccosmetics.com mulai 21 September, dengan harga $ 18 setiap satu untuk lipstik dan pelindung bibir, dan $ 17 setiap untuk Liplass. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 7

map