Koleksi Salji Putih dan Koleksi Tarian Kerudung Adakah Terjadi

Terima kasih kepada Siri, Cermin Ajaib sudah lama tidak berfungsi, tetapi puteri Salju Putih masih hingga ke hari ini mempengaruhi rutin kecantikan kami. Untuk menghormati ulang tahun ke-80 tahun 1937 Salju putih dan tujuh orang kerdil, jenama solek vintaj Bésame Cosmetics telah bekerjasama dengan Disney untuk koleksi yang diilhamkan oleh palet warna dan karya seni yang sama dari filem asal.

Jenama itu sebenarnya diselaraskan dengan Jabatan Dakwat dan Cat Disney untuk memastikan warna-warna yang tepat, dan menghukum Palette Storybook yang digoda di laman web mereka dan beberapa produk kipas awal mendedahkan, itu perlawanan yang mengagumkan.

Lebih banyak gambar dan sebilangan #swatches !!! * leret ke kiri �� �� #NEED ����ercayaan renewsNEW @besamecosmetics X #SnowWhiteAndTheSevenDwarfs @disney #Collection ��atasi����◈ 80th Anniversary Merangkumi: 1. The #StoryBook #EyeshadowPalette yang merupakan replika buku cerita dalam filem 1973 , 20 warna matte $ 68 2. Saya Berharap + Teruskan Menyanyi #Eyeshadow #Palettes Setiap satu termasuk 8 warna Shimmery dan mereka mempunyai karya seni asli dari filem ini. $ 45 Setiap 3. Vanity Mirror – emas bersalut penuh dengan butiran kecil $ 40 4. Pernah Selepas Powder Pearl Translucent $ 35 5. Dengan Senyum dan Lagu, Cream Rouge – #blush $ 20 6. Pai Snow White – 3 #LipBalms di Gooseberry, Apple & Cherry $ 18 7. Mini Gincu Set – termasuk 7 lipstik $ 35 8. 4 individu #Lipsticks (Saiz penuh) dalam Cinta Pertama Kiss, Satu Bite, Membuat Wish & Snow White Merah $ 22 Setiap 9. Perjalanan Kasus $ 35 10. 2 Pouches $ 15 setiap satu. ………………………………….. ——— —————– Akan tersedia ➡️ Pertengahan / Akhir SEPTEMBER! Pengumpulan penuh di laman web mereka (mereka akan penghantaran antarabangsa) + di Kedai mereka di Burbank, CA. Mereka akan mempunyai App (tidak lama lagi), dan mereka akan menghantar pemberitahuan di sana terlebih dahulu untuk membeli koleksi itu. Akan tersedia di runcit lain seperti item pilih @Sephora. tiada bungkusan, barangan individu sahaja. #LimitedEdition #CrueltyFree Saya sangat gembira kerana ini !!!! Pembungkusannya adalah segalanya !!! SO #BEAUTIFUL ������ #ByeByeMoney Apa yang ada pada senarai anda ???? XO #Trendmood #disney THANK U banyak untuk berkongsi Pic ini: @ risingstar52 @ashleyyuenmua @theglowinggeek @ disneymakeup55 @disneystyle @disneylaurac ��. U ROCK! . . #makeup #beauty #bbloggers #beautyblogger makeupoftheday #motd #makeupoftheday #mua #ilovemakeup #makeup #makeupaddict #makeuplover #makeupblogger #makeuponpoint

Pos yang dikongsi oleh TRENDMOOD (@ trendmood1) pada

VIDEO: 5 Tips Penjimatan Wang untuk Perjalanan ke Dunia Disney

 

 

Snow White menyanyikan lagu eyeshadow obsesif juga, kerana beberapa palet yang berbeza sedang dalam perjalanan. Kami juga tahu bahawa empat peluru gincu dilancarkan, bersama-sama dengan kemerahan krim, serbuk muka, balm yang dipanggil “Pai Salji Putih,” beg solek, dan cermin kesombongan yang cantik.

RELATED: Tepat Cara Menggunakan Gincu Dua-Tone

Tiada berita pada tarikh pelancaran setakat ini, tetapi anda boleh memasukkan e-mel anda di tapak Bésame Cosmetics untuk menjadi yang pertama mengetahui.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 + = 40

map