Komen Kim Kardashian Ashley Graham Akan Membuat Anda Mengambil Double

Jika anda mengikuti kejadian supermodel Ashley Graham, anda tahu dia sedang sibuk penggambaran musim baru yang dirombak Model Atas Seterusnya Amerika, memperkenalkan kita kepada generasi baru pertunjukan Tyra (dan perisai) yang dibuat begitu besar. Dan syukurlah, dia telah menghantar banyak adegan di belakang pada Instagram. Tidak perlu dikatakan, pertunjukan sudah ada pada senarai mesti menonton kerana Graham sedang bereksperimen banyak dengan penampilannya. Dan dengan baik, kami hanya suka pemandangan indah. Bawa momen Anne Hathaway di The Princess Diaries dan kita boleh pergi selama beberapa hari. 

Yang terkini datang lagi dari akaun Instagram Graham, dan kami tidak boleh menafikan ia menjadi sedikit keliru pada pandangan pertama. Ketika kita melihat gambarnya, kita tidak dapat membantu tetapi memikirkan betapa dia kelihatan seperti Kim Kardashian.

Di dalamnya, model sukan yang ramping, rambut lurus dan pakaian beige super seksi yang Kardashian telah membuat tanda dagangannya. Berikut adalah Graham (adakah kita mengatakan betapa HOT dia?):

BERKAITAN: Ashley Graham Memiliki Sesuatu Bercakap Mengenai Tubuhnya

����

Foto yang disiarkan oleh A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) pada

Dan inilah Kim K:

Foto-foto Paparazzi tidak berbohong kepada kawan-kawan saya!  dia kembali! �������� # makeupbyarielaft

Gambar yang disiarkan oleh Ariel Tejada (@makeupbyariel) pada

Adakah kita hanya atau anda juga melihatnya? Mari letakkan di sana bahawa kedua-dua Kim dan Ashley kelihatan menakjubkan. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

81 − 78 =

map