Kosmetik IT Akhirnya Datang ke Sephora Dekat Anda

Tidak lama lagi anda akan dapat mengambil semua Bye Bye Undereye dan Keyakinan anda dalam barangan Krim pada masa yang sama anda menyimpan pada Formula X polish dan OUAI Texture Spray Itu betul, IT Cosmetics menjadikannya rasmi Sephora.

Untuk menjadi jelas, ini tidak akan menjadi penampilan jenama pertama di kedai mega kecantikan. September lepas, WWD melaporkan bahawa produk tertentu akan membuat debut Sephora mereka di 100 kedai.

Tetapi pada bulan September, jenama itu diberitahu InStyle mereka akan berkembang ke semua kedai Sephora dan melancarkan dua eksklusif. Jimat beberapa wang tunai!

BERKAITAN: The Cutest Colors for Manicures and Pedicures

Mengambil kira beberapa kiriman di Instagram, ia kelihatan seperti rasa baru yang merangsang IT Secret Cosmetics Saus Klinikal Advanced Miraculous Anti-Aging Moisturizer adalah salah seorang daripada mereka.

VIDEO: Sememangnya Akan Datang-tetapi Mereka Mendapatkan Makeover Moden.

Sebagai tambahan untuk membuat pergerakan besar di ruang runcit, IT Cosmetics sedang mengambil kejatuhan dengan 16 pelancaran baru, daripada produk yang dibuat khusus untuk menyasarkan kemerahan kepada formula baru untuk menangani kepala jerawat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

12 − = 10

map