Kourtney Kardashian Adakah ini Dua kali Hari untuk Pastikan Dia kelihatan telanjang yang baik

Adalah jelas bahawa Kourtney Kardashian adalah tentang makan sihat dan bekerja. Tetapi apabila memaparkan telanjang, lelaki berusia 38 tahun itu mengatakan bahawa ia benar-benar mengenai menjaga kulit anda. Dan di aplikasinya dan laman webnya, dia mendedahkan rahsia pintarnya untuk menjaringkan cahaya kepala ke kaki.

“Saya mempunyai banyak krim muka yang saya beli atau diberikan sebagai hadiah dari rakan-rakan,” jelas Kardashian. Malangnya, dia tidak boleh menggunakan semua produk sejak kulitnya sensitif. Tetapi itu tidak bermakna dia membiarkan mereka pergi ke buangan. “Apa yang saya lakukan kebelakangan ini, mengambil krim dan serum ini dan menggunakannya di atas badan saya,” kata Kardashian. “Saya akan campurkan serum dengan pelembap wajah tebal dan saya juga akan menggabungkan krim mata, minyak badan.” Salah satu kegemarannya ialah minyak vitamin E, yang juga digunakan untuk menyuburkan bulu mata.

Dengan mana-mana rejimen kecantikan, konsistensi adalah kunci. Jadi hujung cerdas ini adalah sebahagian daripada rutin harian ibu tiga. “Jika kulit saya kering dan saya mempunyai masa, saya akan melakukan ini dua kali sehari, bukan sekali sahaja,” kata Kardashian..

VIDEO: 14 Kourtney Kardashian’s Favorite Healthy Foods

 

Dan apabila dia mahu memberikan kulitnya lebih banyak TLC, Kardashian bertukar menjadi exfoliants semula jadi yang terbuat dari arang, limau, dan kopi. “Saya telah menggunakannya dari Get Dirtea,” kata Kardashian. “[Dan] saya mempunyai pembedahan mitts khas yang saya gunakan untuk menyingkirkan kulit mati.” Dan ya, Kardashian juga mengitar semula scrub wajahnya, kerana mereka bekerja sama hebat di dalam badan juga. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 + = 22

map