Krim Mata Ini Sudah menjadi Penjual Terbaik di Sephora.com

Apabila ia datang kepada krim mata, mencari formula yang melicinkan di atas garis halus dan kedutan, memadam lingkaran hitam, dan tidak pernah pil adalah semua keperluan yang perlu diperiksa sebelum kami menyerahkan kad kredit kami untuk membuat pembelian.

Apa yang memenuhi semua prasyarat yang disebutkan di atas adalah menjaga kawasan mata terhidrasi, oleh itu mengapa Bom Mata Pembesaran Belif baru dengan cepat melonjak ke bahagian atas krim mata paling laris Sephora.com sejak dilancarkan awal bulan ini.

BERKAITAN: 8 Pelembap Itu Tidak Benar

Berikutan kejayaan penyembur krim True-Cream dan Aqua Bom, Bom Mata mempunyai formula kaya dengan kelembapan yang sama dengan daun comfrey botani dan pennywort sebagai bahan wira. Bersama-sama, campuran ringan memberikan 26-jam penghidratan yang selamat untuk semua jenis kulit dan pada masa yang sama meningkatkan keanjalan kulit.

Belif Eye Cream
Kesopanan
Belif
$ 48

BERBELANJALAH SEKARANG

“Berikutan kejayaan Bom Aqua dan Bom Pelembap Belif, pasukan Belif dan Sephora bekerjasama untuk membangunkan krim mata bertekstur / penyejuk mata yang dilahirkan dari salah satu pembeli terbaik Belif – bom Pelembap,” kata Sarah Yu, pengurus pemasaran Belif, yang memberitahu kami mengenai pelancaran terbaru jenama K-beauty. “Apabila artis solekan pro di Sephora telah mencairkan bom Pelembap sebagai pelembap hebat untuk digunakan untuk menyiapkan dan menyemai kulit sebelum membuat solek, kami tahu kami harus membuat krim mata yang sutera tetapi ringan yang dapat membanjiri garisan halus di sekitar mata dengan mata 26- Letupan kelembapan sumber tenaga manusia. Ia juga membuka kawasan mata supaya ia dapat mengekalkan solek mata tanpa lipatan dan sempurna untuk memakai sepanjang hari. “

VIDEO: 5 Rawatan Kulit Yang Dermatologists Katakan Adakah Sisa Wang

Kemasan bebas gris krim mata adalah betul-betul mengapa ia dilaporkan sebagai penjual terbaik di laman Sephora, dan pasukan solekan pro Parbal Gurung menggunakan produk ini sebagai buku asas hidrasi pada model-termasuk Gigi Hadid-ketika melakukan solek runway mereka untuk pameran Spring 2018 jenama semasa Minggu Fesyen New York.

Mendapatkan kulit @ gigihadid yang disediakan, dipoles dan digilap untuk menunjukkan #NYFW @ prabalgurung! Jangan lupa untuk menyemak Facebook Live kami dengan estetis selebriti, Eileen Harcourt, di mana dia berjalan melalui rutin penjagaan kulit belakang pentas hari ini. Plus, beberapa hacks penjagaan kulit kegemarannya … seperti mata bom di bibir anda ?! ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh belif USA (@belifusa) pada

Sekiranya kita bersikap jujur, pelakon berminyak adalah yang membuatkan kita tidak menggunakan krim mata pada waktu pagi. Pada kenyataannya, jam rutin gila kami pada masa yang sama diperlukan untuk formula berat untuk menyerap sepenuhnya ke kulit. Ia kelihatan seperti pembeli dalam talian Sephora ada sesuatu (seperti produk apa yang hendak digunakan apabila anda mahu tidur selama beberapa minit).

Anda boleh ambil Bom Mata Pelembab sendiri untuk $ 48 di Sephora.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

47 + = 57

map