Krim Mirakle ini Akan Berjaya Keajaiban untuk Rutin Kecantikan Malam Anda

Saya sering mendengar wanita yang ditanya mengenai tip # 1 penjagaan kulit mereka. Ada yang mengatakan krim mata, sementara yang lain memberitakan kepentingan SPF. Yang terakhir, saya boleh ketinggalan. Walau bagaimanapun, pada masa ini dalam hidup saya, saya akan mengatakan perkara yang saya ceramah pada kebanyakannya adalah pelembap. 

Dan ketika saya selalu menerapkannya sebelum saya meninggalkan rumah, masa saya merasakan seperti pelembab yang paling diperlukan pada waktu malam. Impian saya adalah apa-apa tetapi indah ketika saya mempunyai kulit kering, ketat, dan tidak nyaman. 

Tetapi beberapa bulan yang lalu, saya meninggalkan minyak muka tidur kegemaran saya di rumah ibu bapa saya semasa lawatan, jadi saya terpaksa menukar rutin saya. Saya mencuba pelembap yang tidak jive dengan kulit saya (jerawat yang berlimpah) dan, seperti yang anda boleh bayangkan, saya mengalami serangan panik ringan. 

Kemudian, saya diperkenalkan kepada formula ini-yang Krim Mirak Kulit Lebih Baik ($ 34; urbanoutfitters.com). Saya telah mendengar seorang kawan bercakap tentang betapa dia suka dan apa yang dilakukannya untuk kulitnya, dan beberapa minggu kemudian, produk itu mendarat di meja saya untuk ujian. Kismet? Saya fikir begitu!

BERKAITAN: Yep, Ada Talian Makeup Khusus untuk Latihan Keluar

Saya memutuskan untuk memberikannya satu tembakan, dengan harapan ia akan menjadi pengganti upacara malam saya yang diperlukan. 

Pemikiran pertama? Saya suka bahawa ia adalah haruman bebas. Saya tidak mempunyai masalah dengan aroma, tetapi selepas kulit saya mula bertindak dan mempunyai corak yang tidak teratur, saya rasa ia adalah yang paling selamat. 

Saya juga mempunyai perkara yang pelik tentang bagaimana pelembap malam saya adalah tebal. Saya tidak mahu tidur dengan perasaan seperti saya sebenarnya mempunyai benda di muka saya. Saya menghabiskan sepanjang hari dalam solek, jadi saya sentiasa menantikan cahaya yang dikaitkan dengan mengambil segala-galanya. Ia mempunyai konsistensi yang cukup tebal yang anda tahu ia memberikan sedikit penghidratan dan khasiat kepada kulit anda, tetapi ia tidak akan membuatkan anda berasa seperti anda akan tidur dengan topeng sebenar (anda tahu, seperti Halloween) di wajah anda. 

Ia dibuat dengan bahan-bahan seperti minyak kelapa, buckthorn laut, mentega shea, dan mentega koko, yang bersama-sama, semua jenis takut saya, tbh. Itu bunyi berat, tidak? Nah, sudah tentu tidak. Ia juga mempunyai bahan kegemaran saya-asid hyaluronik-untuk penghidratan plumping tambahan. 

BERKAITAN: Khloe Kardashian Hanya Cadangan FF Baru Anda FF

Selepas jerawat saya, saya jujur ​​takut untuk meletakkan apa-apa pada waktu malam, tetapi ini adalah mimpi. Walaupun saya terpaksa menggunakannya pada jeda sementara saya menguji produk baru untuk cerita (sebahagian daripada kerja), Ia menghiburkan untuk mengetahui saya mempunyai sesuatu yang kukuh untuk ditolak. Dan apabila kulit anda datang, itu bukan jenaka. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

21 − 13 =

map