Kristin Cavallari Mempunyai Penyelesaian Genius untuk Malam Tidur Anda

Ini pukul 3 pagi, anda perlu bekerja selama tiga jam, dan mendapat sedikit mata tertutup pada saat ini.

Semua teh yang dibuat membuat anda perlu menggunakan bilik mandi, dan mengira kambing hanya pelajaran dalam matematik pada ketika ini. Jadi apa lagi ubat insomnia yang ada di luar sana? Jika anda Kristin Cavallari, anda pergi ke laluan kecantikan hijau dan beralih kepada minyak penting.

“Saya tidak pernah mengembara tanpa lavender atau peppermint,” katanya kepada kami ketika meraikan peluncuran garis kosmetik 11 keping baru, Savvy Minerals. “Malam tadi saya meletakkan lavender di seluruh bantal dan helaian saya, dan saya mendapati bahawa ia hanya membantu melegakan saya dan membantu saya tidur, terutamanya selepas saya melakukan perjalanan. “Terdapat satu tan pilihan kabus bantal lavender di luar sana, tetapi produk Cavallari yang tepat menggunakan Minyak Essential Lavender ($ 31; youngliving.com).

BERKAITAN: MAC Memberikan Lipstik Percuma

Mendapat bayi yang tidak dapat tidur sama ada? Caranya sama untuk anak perempuannya Saylor 1 tahun.

“Hidup Muda mempunyai garis penuh minyak bayi,” katanya kepada kami ketika ditanya mengenai produk yang dia gunakan untuk anak-anaknya. “Dia baru mendapat empat gigi baru, dan mereka mempunyai minyak bernama Bite Buster, dan Sleepylze membantu mereka tidur. Dan saya meletakkannya di mandi pada waktu malam, di bantal dan katilnya dan segala-galanya, dan dia tidak pernah bangun. fikir ia telah membantu menenangkannya dan membantu dia tidur. “

Tetapi mereka tidak hanya menggunakan Cavallari untuk minyak penting. Dia meletakkan minyak peppermint dalam airnya pada waktu pagi atau ketika dia mempunyai perut kecewa dan menambah dalam satu drop atau dua minyak kemenyan ke dalam pelembapnya untuk meningkatkan daya anti-penuaan.

BERKAITAN: Bagaimana Mencipta Wajah Selesa Makeup Mekap

Bagi kegemaran kecantikannya yang lain? Dia memberitahu kami bahawa dia menggali Deodoran Sisters Duggan, Acure Facial Scrub ($ 7; birchbox.com), dan eyeshadow berwarna coklat yang dinamakan Ditentukan daripada garis baru Savvy Minerals.

tk
Kesopanan

“Bahagian terbaik mengenai eyeshadows ini adalah bahawa anda boleh mengisi mereka ke kedalaman yang anda mahu,” katanya. “Anda boleh melakukan sedikit kecil dan mempunyai sedikit kilauan yang bagus, atau anda benar-benar dapat membina dan benar-benar merokok di mata anda. Saya sebenarnya memakainya sekarang.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 + = 47

map