Lancôme Just Made It Even Mudah ke Score Custom Foundation

Ketika Lancôme pertama kali melancarkan Le Teint Particulier Custom Made Makeup, kami melancarkan semacam tarian gembira yang dilakukan oleh salah satu jenama kecantikan kegemaran kami. Yayasan peribadi untuk memadankan keperluan kulit yang sangat spesifik dari syarikat yang formula kami telah taksub dengan selamanya? Daftar kami!

BERKAITAN: Kunci untuk menjaga peluh dari merosakkan solek anda

Satu-satunya tangkapan ialah untuk melihat keajaiban kecantikan teknologi ini, seseorang itu harus mempunyai akses kepada sama ada kaunter Lancôme di Nordstrom Del Amo di Torrance, CA atau Nordstrom Downtown Seattle, anda menganggapnya, Seattle. Tidak tepat untuk orang ramai.

Bersiaplah, anak-anak, kerana kini sembilan lokasi Nordstrom tambahan mempunyai rias muka yang dibuat oleh Le Teint Particulier Custom Made Lancome, yang bermakna lebih banyak peminat kecantikan akhirnya dapat mengalahkan perlawanan asas yang sempurna (yang tidak dapat datang pada masa yang lebih baik ketika zaman cahaya musim panas kita bernombor) . Kedai-kedai bertuah termasuk Nordstrom The Shoppes di Mission Viegjo (Mission Viejo, CA), Nordstrom The Villege di Corte Madera (Corte Madera, CA), Nordstrom South Coast Plaza (Costa Mesa, CA) , Nordstrom International Plaza (Tampa, FL), Nordstrom Michigan Avenue (Chicago, IL), Nordstrom Oakbrook Centre (Oak Brook, IL), Nordstrom Tysons Corner Center (McLean,.

BERKAITAN: 3 Cara yang Hebat untuk Memakai Glitter Selain Tudung Anda

Untuk $ 80, anda boleh memilih asas Le Teint Particulier yang dipesan sendiri dengan konsultasi adat dengan Penasihat Kecantikan Lancôme supaya formula tepat anda dapat dinilai. Botol akan dilengkapi dengan ID Kompleks untuk membuat proses refill menjadi lebih lancar. Anda juga boleh memilih antara perlindungan penuh, sederhana, atau semata-mata bergantung kepada keutamaan asas anda sendiri.

Hanya lebih banyak bukti bahawa kehidupan itu baik.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 4

map