Lihat 10 Moments Terbesar dalam Sejarah Rambut Julia Roberts

Julia Roberts Hair
Samuel Goldwyn / Everett Collection

Marianne Mychaskiw

Sep 01, 2014 @ 3:45 petang

Berapa banyak kita suka rambut Julia Roberts? Marilah kita menghitung cara-cara! Bintang dan gelombang berambut gemilangnya kini mengamalkan penutup isu besar September kami, tetapi kami telah mengusik helainya selama bertahun-tahun.

Sejak Roberts mula mendapat perhatian di Hollywood lebih dari 20 tahun yang lalu, dia berjaya menimbulkan iri hati rambut dengan keriting tanda dagangannya sekarang. Kes pada titik: Ringlet yang ditakrifkan dia memakai Pizza mistik (digambarkan, di ataspangkat di bahagian atas kegemaran kami pada skrin kelihatan terkini.

Walau bagaimanapun, Roberts tidak dapat melekat pada apa-apa gaya rambut khususnya, memilih untuk menukar perkara-perkara sehingga setiap kali mood menyerang. “Saya sekali-sekala memotong rambut saya sebelum menembak,” katanya kepada kami. “Apa yang menarik ialah ibu-ibu akan berhenti di kedai runcit dan berkata ‘Ia akan tumbuh semula.’ Rambut mempunyai kesan yang kuat pada orang. “

VIDEO: Julia Roberts kelihatan berubah

Dalam perayaan 708 halaman isu September kami, kami mengambil pandangan retrospektif pada 10 jilid rambut terbaik Julia Roberts. Lihat setiap gaya sekarang!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

14 − 12 =

map