Lihat Bagaimana Anda Akan Lihat dalam Makeup Oscars Emma Stone

Tangan jika anda masih bercakap tentang Anugerah Akademi malam Ahad. Kedua dengan twist plot itu pada akhir (Tahniah, Moonlight!!), solek yang tidak terhingga kelihatan lapisan permaidani merah akan menjadi segar dalam minda kami untuk beberapa bulan akan datang. Bibir merah Emma Stone khususnya sangat mengingatkan Old Hollywood, kami menganggap ia layak untuk dianugerahkan satu sama lain. Untuk membawa permaidani merah lebih dekat dalam jangkauan, kami telah bekerjasama dengan YouCam Makeup, aplikasi pengedit selfie kegemaran semua orang, untuk mencipta beberapa kecantikan yang paling indah dari Oscars. Dengan hanya sedikit swipes cepat, anda boleh memberikan gambar anda rawatan skuad glam.

BERKAITAN: Keindahan Terbaik Memandang di Oscars 2017

Mulailah dengan sama ada merakam selfie atau memilih salah satu yang ingin anda edit, dan sebaik sahaja anda siap, jadikan ibu jari jalan ke kategori Selebriti untuk melihat InStyle penapis solek. Dari sana, anda boleh mencuba bibir merah klasik Emma Stone, cahaya pic cantik Janelle Monae, atau eyeshadow lavender Olivia Culpo. Teknologi YouCam menjajarkan rupa dengan wajah anda dengan baik, ia pada dasarnya adalah mengintip dari bagaimana anda akan menjaga primping dengan pasukan artis solek selama satu jam. Kepala ke aplikasi Makeup YouCam anda, atau muat turun secara percuma di kedai iTunes sekarang untuk bermula.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 2

map