Lipsticks yang tahan lama ini lulus Ujian Berpakaian Salad Berminyak

tk
Ben Ritter

Victoria Moorhouse

25 Ogos, 2017 @ 2:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Lupakan cheeseburger, pizza, atau sebilangan cawan kopi. Sekiranya terdapat satu item makanan yang benar-benar larut lipstik seperti ini adalah remover solek incognito, ia adalah salad dressing. Minyak di dalam bumbu cenderung mengangkat pigmen terus dari bibir anda, atau memecahnya, seringkali meninggalkan anda dengan wajah gincu yang berkilat, berkilat, licin, dan bulu.

Tetapi jika lipsticks tahan lama tuntutan, baik, sepanjang hari dan ketiga-tiga makanan, adakah salad dressing menimbulkan ancaman yang sama? Kami meletakkan tiga formula berbeza untuk ujian muktamad. Selepas memakai bulu lipstik yang segar, kami teruskan ke atas salad yang dihiasi dengan salad yang paling berminyak (namun lazat). Keputusan? Tetap menatal untuk mengetahui dan membeli picks kami. Spoiler: Kami terkejut.

VIDEO: The Crazy Crazy of a Lifetime of Beauty

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 + = 40

map