Lipstik Cecair Baru yang akan Meningkatkan Permainan Makeup Anda

Baru Liquid Lipsticks - Lead
ihsan (5)

Erin Lukas

31 Jan, 2017 @ 4:15 petang

Kecuali anda telah tinggal di pulau terpencil tanpa akses Wi-Fi untuk tahun lepas, anda mungkin perasan bahawa lipstik cecair di mana-mana di suapan Instagram, YouTube dan Facebook anda. Daripada tawaran teduhan jenama utama, kepada rakan sekelas sekolah tinggi yang kini menjadi wakil Younique, tidak pernah mudah untuk mencari versi cecair peluru kegemaran anda.

Walau bagaimanapun, tidak semua tiub dibuat sama. Sesetengah lipstik cecair boleh dehydrating dan kekurangan kuasa yang kekal-dan pudar, bibir kering tidak pernah kelihatan comel. Nasib baik, formula telah bertambah baik dengan penambahan vitamin dan antioksidan berkhasiat yang membantu mengurangkan kekeringan.

Kami telah melengkapkan lipstik cecair kegemaran kami yang baru dalam permainan sekarang meluncur lebih pantas daripada slaid perlawanan aplikasi temu janji terakhir anda ke dalam DM anda.

BERKAITAN: Apa Setiap Permulaan Perlu Ada dalam Beg soleknya

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 − 19 =

map