Lucy Hale Mengambil Zit Krim Selfie, dan Kita Boleh Berkaitan Dengan Totally

Kebanyakan kita lebih suka untuk tidak difoto sambil merawat ritual kecantikan yang kurang glamor seperti zit zapping, tetapi itu hanya satu-satunya perkara yang memisahkan kita dari Lucy Hale (baik, itu dan alis-alisnya yang sempurna sekali).

The Pretty Little Liars bintang memukul diri di atas katil yang memaparkan wajahnya dengan rawatan jerawat yang disasarkan. Kapten itu berbunyi, “Zit krim pada fleek.” Sesungguhnya.

Kami tidak pasti pejuang jerawat pilihan Hale, tetapi pada malam tertentu anda biasanya boleh menangkap kami dengan rupa yang sama. Apa sahaja yang dia gunakan jelasnya berfungsi kerana pelakon itu menyembunyikan lebam yang sangat baik itu.

Lucy Hale Zit Cream - Embed 2016
lucyhale / Snapchat

Walaupun kami sangat menghargai peringatan bahawa, ya, bintang-bintang juga mempunyai jerawat, juga, selfies seperti ini boleh menjadi perkara masa lalu jika semua orang melangkah di Tria Positively Clear atau Neutrogena LED Masker Jerawat kereta api.

Tetapi jangan risau, masih ada kemungkinan cahaya selfie cahaya yang tidak berkesudahan jika celebs memutuskan untuk merawat krim jerawat mereka memihak kepada zapper berteknologi yang lebih tinggi.

BERKAITAN: Anda Perlu Lihat Tatu Bunga Baru Hilary Duff

Terus berjuang melawan yang baik, Lucy. Kami begitu bersama anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 56 = 59

map