MAC Diform Buaya Diilhamkan oleh Cult-Classic Gincu Gincu

Jika aroma sering dikaitkan dengan kenangan, kemungkinan pencinta gincu MAC akan tidak pernah lupakan masa ini. Jenama itu telah mengumumkan garis haruman yang benar-benar diilhamkan oleh warna lipstik klasik. 

Koleksi, #MACShadescents, terdiri daripada enam formula yang berbeza dalam kemasan yang meniru setiap warna lipstik yang sama, dengan sejambak nota untuk menyesuaikan getaran. Pada dasarnya, itu adalah apa yang anda berfikir warna-warna gincu itu harus berbau seperti. 

Ruby Woo, warna merah yang kaya dan bersemangat yang mendarat di hampir setiap senarai “Ia” berbau seperti kulit merah dalam, sementara Heroine saya, tidak akan dikelirukan dengan Heroe Murni yang berwarna merah ungu Lorde, menjadikannya asap dan asap dupa. 

Mungkin minyak wangi yang paling kami ingin tahu adalah Velvet Teddy, yang memegang nota madu liar dan musk berkrim dan hanya berbunyi seperti sesuatu yang anda sepatutnya memakai pada hari musim sejuk 38 darjah. 

MAC Shadescents - Embed 1
Kesopanan
MAC Shadescents - Embed 2
Kesopanan

Hidung yang lebih menyukai aroma manis manis seperti “Sweet Like Candy” Ariana Grande mungkin menggali Candy Yum-Yum, aroma yang diilhamkan oleh lippie merah jambu panas dan berbau seperti buah tropika dan gula-gula kapas, seperti namanya. 

BERKAITAN: Saya Menemui Grace Grace Fragrance yang Digunakan untuk Pakai, dan Ia Melakukan Beberapa Perkara Crazy untuk Emosi Saya

Pengumpulan hits MACcosmetics.com dan Macys.com pada 30 November dan di-kedai pada 6 Disember, dan kami mempunyai perasaan mereka akan pergi cepat. 

Jika memadankan lipstik anda kepada minyak wangi anda bukanlah sesuatu yang sebelum ini, sudah pasti kini. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 8 = 2

map