Makeup Merah dan Merah Jambu untuk Cuba, Kerana Secara Sederhana Setiap Orang Memakai Ia

Merah/Pink Eye Makeup Trend - LEAD
Randy Brooke / WireImage

Victoria Moorhouse

Sep 19, 2016 @ 2:15 petang

Apakah warna yang paling banyak digunakan dalam palet eyeshadow anda? Saya boleh yakin bahawa ia mungkin coklat, gangsa, atau apa-apa yang termasuk dalam kategori “neutral”. Hijau ungu dan metalik yang mendalam? Ya, mereka telah disentuh, tetapi merah? Kemungkinannya, ia hampir baru, sementara warna merah jambu mungkin hanya mendapat lebih banyak masa bermain. Nah, jika anda mengikuti tren kecantikan selebriti atau bahkan landasan pacu, anda tahu mengenakan produk mata merah (sama ada merah jambu atau merah) adalah perkara sebenar.

Lucy Hale telah ditangkap memakai itu-luar biasa jadi, jika anda bertanya kepada kami. BFF Kylie Jenner dari Jordyn Woods membuatnya bekerja dengan mata kucing pada garis bawah lash bawahnya, sementara Kim K. W. membuat wajah pelapis merah yang licin berlaku. 

Dan kemudian terdapat pertunjukan Anna Sui NYFW keseluruhan di mana semua model (termasuk Bella dan Gigi Hadid) berjalan di landasan dengan solek mata merah yang cemerlang dan cerah. Selamat menyebutnya trend, betul? 

Kami menggali, kami telah membincangkan bagaimana untuk mendapatkan rupa, dan sekarang kami menunjukkan produk yang boleh anda ambil untuk melakukannya. Semak beberapa produk mata merah dan merah jambu untuk mengetahui, di bawah. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 1

map