Memanggil Semua Komitmen-Phobes: Tatu Dua Minggu Ada

Fakta: jika tidak sepenuhnya badass, tatu adalah cantik freakin sejuk. Sudah tentu, anda tidak mahu mengambil sesuatu daripada buku itu, atau di luar dinding, dan di atas itu, anda perlu memberi faktor dalam penjagaan selepas dan masa penyembuhan. Pertimbangan yang berhati-hati pasti diperlukan, jika tidak, anda akan menghabiskan banyak peluang untuk mendapatkan lyrics Iggy Azalea yang dilepaskan dari kulit anda. Tidak begitu mewah lagi, seperti yang kita betul-betul walaupun? Namun, jika anda komitmen-fobik atau ingin merakam dalam kategori sebelum mendapat transaksi sebenar, terdapat pilihan dua minggu, terima kasih kepada Inkbox. Jauh jauh dari tatu sementara cheesy yang kita gunakan untuk membeli mesin gumball (dan dengan segera melekat pada bahagian bawah belakang kami), Reka bentuk Inkbox kelihatan seperti tatu sebenar, dan boleh didapati dalam reka bentuk yang bergaya dari kenyataan berani ke aksen yang paling halus. Pilihan dakwat bebas juga tersedia jika anda mahu pergi laluan DIY lengkap.

BERKAITAN: Selebriti Mendedahkan Makna Di Sebalik Tatu mereka

Proses permohonan memerlukan beberapa langkah lagi dari tataran mesin layan diri Anda sementara mungkin – mungkin 20 hingga 30 minit secara keseluruhan-tetapi itu benar-benar bernilai mengingat bahawa ia berlangsung di mana saja dari 2 hingga 3 minggu. Keajaiban terletak pada formula dakwat semulajadi yang digunakan Inkbox, yang terletak di epidermis, atau lapisan atas kulit, dan bertindak balas dengan sebatian semula jadi tubuh anda untuk menjadikan hitam atau biru. Sejurus selepas memohon tatu, reka bentuk anda akan kelihatan agak ringan, tetapi berkembang dalam masa sehari. Dalam masa 2 hingga 3 minggu, lapisan atas itu menimbulkan semula, selepas itu tatu anda hilang. Anda akan ingin mengekalkan reka bentuk yang terhidrat, terutama sebelum mendedahkannya ke air, supaya ia kekal untuk jangka hayat penuh, tetapi jika tidak, ia adalah penyelenggaraan yang sangat rendah dan bebas daripada kesakitan. Beli barisan penuh di getinkbox.com sekarang, harga antara $ 19 dan $ 26.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 8

map