Menetapkan Sprays Yang Sebenarnya Membantu Makeup Anda sepanjang Malam

Solek Setting Sprays Lead
farmacybeauty / Instagram

InStyle.com

28 Okt 2016 @ 3:30 petang

Berikut adalah contoh perkara yang tanpa kegagalan, berlaku apabila saya memutuskan untuk keluar pada malam Sabtu dengan teman wanita saya. Saya mungkin terlupa untuk makan malam yang cukup dan gua dengan kepingan pizza 99 peratus berminyak dalam perjalanan pulang ke rumah pada pukul 2 pagi. Lebih banyak lagi yang berkaitan dengan kecantikan, saya akan mendapati bahawa asas dan concealer saya telah mengalir ke tempat-tempat yang pelik di wajah saya, atau mata saya berasap berasaskannya telah bermigrasi menjadi keperakanku. Ini telah menjadi perkara yang lalu, kerana penetasan semprotan dapat melakukan banyak kebaikan bagi seseorang (seperti orang yang sudah berjuang dengan lingkaran hitam) yang dipaksa untuk mengambil gambar kelompok dengan teman-temannya pada pukul 1 pagi.

Menetapkan semburan melakukan apa yang mereka katakan yang akan mereka lakukan-mereka “menetapkan” solek anda di tempat supaya tidak bergerak di seluruh wajah anda, membolehkan anda kelihatan segar seperti yang anda lakukan semasa anda meninggalkan rumah tiga jam sebelum ini. 

Berikut adalah beberapa formula yang diluluskan MIMI yang perlu anda ketahui (dan mungkin cuba) pada kali berikutnya anda tahu makan malam dan minuman akan pasti akan menjadi makan malam, minuman, menari, dan pizza tengah malam. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 + = 72

map