Miss America Swears oleh Produk Kecantikan Drugstore $ 7 yang Sangat Tidak Dijangka ini

Fikirkan anda pakar pakar kerana anda telah melihat setiap episod Kanak-kanak dan Tiaras? Fikir semula. Perkahwinan, khususnya dalam kes Miss America, melampaui satu malam yang anda lihat disiarkan di TV. Miss America 2017, Savvy Shields, boleh menjaminnya. Sebagai sebahagian daripada tajuk dan biasiswa beliau, dia menghabiskan tahun lepas untuk mengembara di seluruh dunia mempromosikan platform “Eat Better, Live Better”, organisasi yang melawatnya, dan kunci rendah menjadi pro di dalam pembungkusan dan berjalan di tumit.

Orang asli Arkansas dihentikan oleh InStyle HQ untuk berbual dengan kami mengenai dunia dalam pertandingan Miss America, dan ketika kita belajar tentang bagaimana ia mengambil masa lima tahun untuk menyiapkan peranannya, dia juga mendedahkan rahsia kecantikan yang selalu kita kenal. Bagaimanakah 50 wanita bersiap-siap bersama di belakang pentas dan semua kelihatan sempurna-tanpa satu sapu gincu pada gigi mereka atau apa-apa deodoran pada pakaian mereka? Dan gim kecantikan apa yang mereka ambil selama bertahun-tahun?

BERKAITAN: Reka bentuk Kuku Cantik untuk Mencuba Kejatuhan Ini

Untuk Savvy Shields, di atas mengakui dia boleh melakukan rambut dan soleknya dalam masa hanya 14 minit (!!!), dia menguasai seni terima kasih yang pantas dan sempurna dengan satu membeli kedai ubat. KISS Press-On Nails ($ 7; target.com).

“Saya tidak mempunyai masa untuk mendapatkan kuku saya, jadi cuba mencari sesuatu untuk di-jalan dan mudah untuk mendapatkan, itulah yang saya menjadi pro di,” kata Shields. “Saya suka mereka. tidak mempunyai masa untuk melukis mereka. Saya hanya perlu tekan kemudian dan pergi. “

Edisi #NostalgiaHour ACM. Awda

Pos yang dikongsi oleh Savvy Shields (@avvyjanine) pada

 

Tapi pengetahuan kedai ubatnya tidak berhenti di produk kuku. Malah, Shields memberitahu kami bahawa dia bergantung sepenuhnya pada mereka untuk keseluruhan rutinnya.

“Menjadi Miss America, saya perlu pergi ke negara ini dan saya hanya berada di lapangan terbang atau di sebelah Walgreen-produk kegemaran saya adalah yang saya boleh dapatkan di Walgreen,” jelasnya. “Pen concealer CoverGirl saya atau asas L’Oreal dan perkara-perkara yang saya dapat dengan mudah mengakses-mereka adalah kegemaran saya.” Kami juga melihatnya memakai mahkota dengan hanya dua pin bobby. Untuk rekod, kita mempunyai masa yang sukar untuk membuat tempat tinggal di tempat.

Hari pertama Miss America..✔️☀️☀️ Hanya beribu-ribu yang berbeza terasa sepanjang masa. Kebanyakannya -> ☺️�������� || pakaian: @dillards di Pinnacle Hills

Pos yang dikongsi oleh Savvy Shields (@avvyjanine) pada

 

VIDEO: The Crazy Crazy of a Lifetime of Beauty

Berapa dia bersedia untuk bahagian baju mandi malam itu setahun yang lalu? “Untuk digunakan untuk menjadi bikini dan kasut tumit tinggi, saya akan memakainya sepanjang masa,” katanya InStyle semasa video Facebook Live. “Sama seperti di rumah saya, cuba membuatnya berasa normal. Ia adalah keadaan yang tidak pernah berlaku sebelum ini, … saya akan memakai semua masa untuk memastikan ia normal. Saya akan tidak perlu melakukannya lagi . “

Kembali ke Boardwalk Hall Atlantic City, Miss America 2018 disiarkan pada hari Ahad, 10 September pada 9 p.m. EST pada ABC.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

20 − = 17

map