Muggles, Lihat: Palet Harry Potter Terjadi

Mayday, mayday. Ini bukan gerudi. Saya ulang. Ini. Adakah. Tidak. A. Bor. Ingat mereka Harry Potter-palet terinspirasi yang kami beritahu anda kira-kira beberapa minggu yang lalu? Orang ramai telah kehilangannya walaupun ia hanya idea yang bermula pada Reddit. Nah, doa kita akhirnya dijawab, kerana a sebenar palet, yang jelas diilhamkan oleh filem itu, sudah pun dihasilkan.

Storybook Cosmetics mengumumkan pada Instagram bahawa kita hanya 10 hingga 12 minggu dari mendapatkan tangan kami pada set kotak eyeshadow “Sihir & Wizardry” yang terdiri daripada empat palet-satu untuk apa yang kelihatannya setiap rumah di Hogwarts.

Pembungkusan menyerupai buku ejaan lama, walaupun sedikit kurang menyeramkan daripada yang diperbuat daripada kulit manusia dan dengan mata berfungsi Hocus Pocus.

BERKAITAN: Muggles Will Love Wizard Wizard ini Mengubah Berus Makeup

Berteriak kepada Mandy untuk menjadi MVP pasukan triplet! Sesiapa sahaja boleh memilih warna dan formula, tetapi tidak banyak orang boleh merancang apa-apa perkara yang indah!

Foto yang disiarkan oleh Mandy, Missy & Erin (@storybookcosmetics) pada

Buku Cerita Kosmetik juga memberi kami puncak menyelinap pada apa yang kelihatan seperti warna. Sebagai contoh, inilah yang kita anggap adalah merah ruby ​​Gryffindor, Berani:

Semoga anda menyukai percubaan kami! Kami memadam mereka dan akan mempunyai penggoda OFFICIAL tidak lama lagi! Saya akan meninggalkan anda semua dengan swatch hidup “Berani” ❤️❤️❤️

Video yang disiarkan oleh Mandy, Missy & Erin (@storybookcosmetics) pada

Dan mungkin, mungkin saja Ravenclaw’s Clever and Wise:

Swatchy Swatchy �� Warna-warna ini adalah AKHIR! Kami harap anda mencintai mereka!

Foto yang disiarkan oleh Mandy, Missy & Erin (@storybookcosmetics) pada

Walau bagaimanapun, warna Slytherin akan menjadi kejatuhan anda. Bayangkan mata berasap bahawa swatch ini akan memberi anda:

��

Foto yang disiarkan oleh Mandy, Missy & Erin (@storybookcosmetics) pada

Jadi untuk meringkas, impian lakukan menjadi nyata. Tetapi bersiaplah untuk bertindak cepat! Anda tidak perlu menjadi ahli sihir untuk mengetahui ini akan menjual dalam beberapa saat. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 − = 51

map