Nama-nama Produk Kecantikan NSFW Itu Akan Membuat Anda Merepek

NSWF Beauty Product Names Lead
Time Inc Digital Studio (2); Kesopanan (3)

Erin Lukas

24 Jan, 2017 @ 3:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Clutch mutiara anda: Walaupun terdapat banyak produk kecantikan di luar sana dengan nama-nama unik yang biasa, terdapat satu set yang sama seperti satu sahabat yang membuat lelucon yang kotor. Walaupun boleh dikatakan bahawa sesiapa yang datang dengan nama-nama skandal ini mempunyai fikiran mereka di dalam longkang itu, tidak dapat dinafikan bahawa mereka pakar dalam nilai kejutan.

Sejak NARS ‘O.G. Orgasm Blush pertama memukul rak dan memberikan kita warna (sama ada atau tidak pada pipi kita), nama-nama yang tidak sesuai ini tidak pernah gagal menghancurkan wajah kita seperti anak-anak sekolah.

Tetapi, atas nama memeluk semua perkara yang seksi (ia adalah Hari Valentine dalam beberapa minggu, selepas semua) kami telah membundarkan produk-produk kecantikan dengan nama-nama yang begitu kasar, kami tidak mengesyorkan mengucapkannya dengan kuat jika anda berada di kerja-melainkan anda mahu untuk membuat perjalanan ke HR.

VIDEO: 5 Cara Meningkatkan Bulu Mata Anda 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map