Nampaknya Seperti Artist Makeup Kardashian Joyce Bonelli Melancarkan Talian Kosmetik!

Impian kecantikan benar-benar menjadi kenyataan. Ia kelihatan seperti Joyce Bonelli, terkenal sebagai salah seorang artis solek yang biasa di Kardashian, melancarkan koleksi solek sendiri.

Hanya ambil nafas panjang dan biarkan tenggelam dalam sekejap. Baik? OKEY. Dalam video yang hebat, membingungkan video Instagram, Bonelli membawa semua peminatnya dalam apa yang kelihatannya menjadi sebuah kilang kecantikan, di mana kita dapat melihat sekilas produk dalam peringkat awal pembangunan mereka. Dia menyiarkan video bersama dengan kapsyen, “jOYCEBONELLi ™ COSMÉTIQUES. “Bunyi seperti nama jenama baru, tidak? 

|| jOYCEBONELLi ™ COSMÉTIQUES || ✖️MILANO RESEARCH & DEVELOPMENT✖️ #FACTORYGIRL #IMSOFUCKINGEXCITED !!!

Video yang disiarkan oleh jOYCEBONELLi ™ (@joycebonelli) pada

Semoga ini bermakna bahawa kita akan mempunyai masa yang lebih mudah untuk mencipta beberapa kecantikan Kardashian kegemaran kita. 

Setakat ini, video Instagramnya secara harfiahnya secara literal apa yang kita tahu tentang garis kosmetik. Walau bagaimanapun, itu tidak menghalang kita daripada bermimpi apa yang boleh. Berikut adalah beberapa produk di senarai harapan kami pada masa ini:

1. Gincu bogel berkilat. Kami telah melihatnya di Kourtney, Khloe, Kendall, dan Kris. Ini tandatangan, dan kita perlu tahu rahsianya.

��MY LIL BARBIEEEEEEEE ™ ™ @krisjenner #MAKEUPBYjOYCE @jorgeserranohair

Foto yang disiarkan oleh jOYCEBONELLi ™ (@joycebonelli) pada

2. Falsies cukup penuh untuk memberikan kami khasiat Khloe Kardashian. Sebenarnya, KoKo hanya memuji maskara yang Joyce selalu menggunakannya, jadi mungkin dia akan melancarkan maskara dan satu set sebatan palsu. Seorang gadis boleh bermimpi, OK? 

BERKAITAN: Kylie Jenner Hanya Mengusik Dua Lilin Kit Bibir

CAAAAAAAANNNNN KAMU TALK TENTANG LAST NIGHT KTHANXBYEEEEE ���������������������������������� ™ ™ ™ @khloekardashian #IFUCKINGLOVEYOU #KHLOEKARDASHIAN #MAKEUPBYjOYCE #JENATKINHAIR #MONICAROSE #FALLON

Foto yang disiarkan oleh jOYCEBONELLi ™ (@joycebonelli) pada

3. Pensil alis kerana alis ini adalah semua matlamat. Hanya semua ’em. 

MEMULAI HARI KAMI AT 5AM CANT EVEN MENARIK PERTAMA PERTAMA KAMI DAPAT TETAPI DI SINI ADALAH 2 �������� #EVERYDAYMUSE @khloekardashian @jenatkinhair #MAKEUPBYjOYCE

Foto yang disiarkan oleh jOYCEBONELLi ™ (@joycebonelli) pada

 

BERKAITAN: Kylie Jenner Cuma Pergi Ke Separuh Kecantikan Sephora Impian Anda

Antara Kylie Cosmetics dan penjagaan rambut OUAI Jen Atkin, ini bukan kejutan besar untuk melihat Joyce Bonelli keluar dengan koleksi sendiri juga. Kami hanya melintas jari kami bahawa gram Kardashian pic dari garisan kosmetik ini ASAP.  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 − = 6

map