Nashville Beauty Bilson’s Beauty Look Will Speak to Your Inner Minimalist

Rachel Bilson
Phillip Faraone / Getty

Victoria Moorhouse

24 Mei, 2017 @ 2:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Rachel Bilson, seorang pemimpin yang tidak dapat dinafikan dalam tren solek tanpa makeup, menuju ke Nashville. Dan falsafah kecantikan watak barunya? Nah, mereka banyak mendapat persamaan.

“Saya sangat teruja untuk peranan saya Nashville,”Kata Bilson. “Pada acara itu, saya datang dari Lembah Silicon untuk membantu Highway 65 Records sebagai Pegawai Strategi Utama mereka untuk mengambil sesuatu ke peringkat seterusnya. Watak saya tidak tahu apa-apa tentang muzik negara … Rutin kecantikannya cukup sederhana, hanya sedikit solek dan sepasang gelas. “

Tetapi dengan simpan itu tidak bermakna jurucakap ChapStick bebas daripada cadangan produk. Minimalism telah menjadi spesies istimewa beliau musim panas Roberts hari, tetapi beg kosmetiknya penuh dengan formula berkhasiat dan pemecah masalah anda keperluan untuk mencuba. Dari krim gaya hingga balsem bibir, lihat senarai beli-belah Rachel Bilson yang diluluskan, bersama-sama dengan tip peribadinya, di bawah.

VIDEO: Amy Schumer Berkongsi Tips Kecantikan Terbaiknya

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 − 32 =

map