Olivia Culpo Must-Haves untuk Kulit Summer Clear

Olivia Culpo
Michael Kovac / Getty

Erin Lukas

Mei 08, 2017 @ 10:30 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Fakta: Olivia Culpo mempunyai kulit yang menakjubkan. Tatal cepat menerusi suapan Instagramnya adalah bukti fotografi bahawa kulitnya sentiasa kekal sempurna sama ada dia berada di permaidani merah Oscars atau di Coachella di tengah-tengah padang pasir Palm Springs yang terik.

Oleh kerana model dan bintang gaya sentiasa bergerak dan memakai alat solek yang berat untuk kerja, dua faktor yang boleh melakukan beberapa kerosakan utama pada kulit, kami menganggap perlu ada sos rahsia untuk rutinnya.

Selain menggunakan penapis Instagram kegemarannya (dia lebih suka Clarendon untuk kecerahannya) dan mencari cahaya sempurna menerusi percubaan dan kesilapan, Culpo mempunyai regimen penjagaan kulit yang meluas tetapi sederhana yang ia ikuti untuk memastikan kulitnya jelas dan berseri dari bahagian dalam.

BERKAITAN: Anda Dapat Skor Mata Oscars Olivia Culpo untuk Di bawah $ 10

Bersama dengan resipi jus sayur-sayuran (peraturannya ialah 80 peratus sayur-sayuran dan jus 20 peratus), mengambil vitamin, dan dia berhati-hati melindungi kulitnya dari matahari-terutamanya dengan musim panas dan senarai festival yang sedang berjalan. “Saya benar-benar berusaha untuk menjaga wajah saya keluar dari matahari, atau sekurang-kurangnya cuba rajin memakai SPF,” kata Culpo. InStyle. “Walaupun selepas satu hari di bawah sinar matahari, saya akan melihat lebih banyak bintik-bintik pada kulit saya. Saya cuba memakai topi, pastinya memakai SPF dan saya suka membawa semburan menghidratkan. “

Untuk membantu kami bersiap-siap untuk berkeringat, hari-hari yang cerah, kami memanggang Culpo mengenai produk yang mesti dimiliki untuk menjaga kulitnya sihat dan bersinar semasa musim panas. Teruskan menatal untuk mengetahui penjagaan kulitnya yang pasti dan kenapa dia mencintai mereka.

VIDEO: Produk Kecantikan Penyejuk Ini Akan Membantu Anda Mengalahkan Haba

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 − 30 =

map