OMG Adakah Bella Thorne Hanya Dapatkan Penebangan Baru ?!

ICYMI, Bella Thorne adalah salah satu penyengat kecantikan yang paling penting yang perlu anda ikuti di Snapchat. Dia biasanya memberikan kita sekurang-kurangnya satu tutorial solek setiap minggu, yang kami amat suka untuk bercakap jerawat sebenar supernya. Beliau juga menunjukkan kepada kita semua kecantikan kecantikannya, OOTD, dan mata kucing super berkilauan yang hanya ilahi. Dan malam tadi di Snap, Bella memaparkan gambar dirinya dengan menindik wajah baru. Nah, sekurang-kurangnya ia kelihatan seperti itu. 

bella-thorne-piercing.jpeg
Snapchat / Bella Thorne

Dalam gambar itu, ia kelihatan seperti Bella yang melakukan penembusan septum baru, walaupun kita tidak dapat memastikan ia benar-benar mengingati kehebatan Bella untuk kecantikan sementara yang kelihatan – rambut palsu, sambungan, dan lain-lain. Kami suka bagaimana gelung itu halus dan halus. Ia hampir tidak dapat dikesan. Berpikir tentang menyalin ASAP ini, atau sekurang-kurangnya mencari cincin palsu super realistik? Kami tidak menyalahkan anda … tetapi pastikan anda pergi ke seorang profesional untuk menyelesaikannya jika anda benar-benar menganggapnya. 

Satu lagi kecantikan Bella kelihatannya kita tidak boleh mendapat cukup? Oh, anda tahu, pada masa itu dia mencuba goth-inspired penampilan kecantikan dengan gincu hitam. Hanya. So. Baik.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 2 =

map