Pat McGrath Dapat Calon Mengenai Masa Depan Industri Kecantikan

Pat McGrath telah dipuji sebagai kuasa yang paling berkuasa dalam biz kecantikan dengan alasan yang baik. Di samping mempamerkan kesan yang tinggi untuk landasan 25-plus menunjukkan setiap musim, artis solek British bekerja rapat dengan Naomi Campbell, Cara Delevingne, dan saudara-saudara Hadid dan mengembangkan produk-produk push-bound yang bergemerlapan untuk garis kosmetiknya yang bernama Pat McGrath Labs . Seperti yang sebelumnya, pelepasan terbarunya, Dark Star 006, sebuah kit smoky-inspirasi yang diilhamkan antara satu sama lain, dijual dalam beberapa minit (terima kasih sedikit sekali kepada Kim Kardashian, yang mendahului kempen itu). Untuk InStyleisu Jun, McGrath dengan tepat membincangkan topik inovasi: karirnya, sumber inspirasi, dan di mana industri kecantikan tidak dapat dielakkan.

Di mana anda belajar kraf anda?

Ibuku adalah pengaruh pertama dan paling penting saya. Apabila saya seorang gadis kecil, dia akan membawa saya belanja untuk pigmen yang nada kulit gelap yang menyejukkan, mencampurkan dan bermain sehingga dia membuat naungan idealnya. Dia suka fesyen dan semangatnya menanam benih dalam fikiran saya yang akhirnya menjadi panggilan saya.

Adakah anda sentiasa bercita-cita untuk mempunyai garis solek anda sendiri?

Semangat percobaan adalah inti dari semua yang saya lakukan setakat ini dan akan terus dilakukan pada masa akan datang. Maksud saya apabila saya mencipta Labs ialah orang-orang yang menggunakan produk kami akan diberdayakan untuk meneroka sikap tidak berani, berani terhadap solek-sebab itulah kami selalu menulis “Gunakan Tanpa Perhatian” pada semua yang kami buat. Saya selalu percaya bahawa hasil yang paling luar biasa berlaku hanya apabila seseorang merasa tidak terikat dengan apa-apa tanggapan kekangan atau batasan.

Bagaimana anda membezakan Makmal dari jenama kecantikan lain hari ini??

Sains Makmal wujud dalam etos inovasi, penciptaan, dan penemuan. Inti adalah ide melanggar peraturan dan sempadan sambil memberikan produk wakil kerja dan sudut pandang saya sebagai seorang artis. Sebagai tambahan untuk menghasilkan formulasi terkini dengan masa pemulihan yang cepat, Labs mewujudkan dialog digital meneroka gabungan sains, kecantikan, dan seni. Ia adalah cara yang luar biasa untuk kekal di nadi saudagar dan berkongsi proses kreatif saya dalam masa nyata. Bagi saya, Makmal adalah tempat idea dan konsep saya dipahami dan boleh mencapai pasaran dengan cepat. Apa yang membezakan makmal daripada jenama lain adalah penekanan kepada pengalaman pengguna dalam produk itu sendiri dengan merangkul teknologi yang mengubah wajah keindahan dan pasaran industri. Ringkasnya, Makmal adalah di mana eksperimen tanpa penyembuhan memenuhi glamor mentah; peraturan melanggar taman permainan untuk peminat solek.

BERKAITAN: Bagaimana Pat McGrath Menjadi Artis Makeup Paling Berpengaruh di Dunia

Pat McGrath
Kesopanan

Pembungkusan ini juga sangat unik-penghormatan kepada sampel makmal kosmetik.

Saya sentiasa mencari produk yang boleh mendorong sepenuhnya sempadan, sama ada tekstur, warna, atau bagaimana ia boleh digunakan dengan cara yang tidak pernah dilihat sebelum ini. Sifat makmal yang inovatif hidup dalam beg metalik sendiri. Di dalam masing-masing adalah konsep di mana anda boleh menggunakan setiap produk sendiri, atau dalam gabungan sistematik. Selalunya anda mendapat hasil yang paling luar biasa dengan melangkah di luar zon selesa anda, mencampurkan perkara bersama-sama, dan menciumnya dengan hujung jari anda. Layering dan mempunyai sikap tidak berani dan eksperimen terhadap pengambilan adalah sangat penting. Konsep setiap pelancaran Lab sentiasa melibatkan resipi. Di dalam kerja saya, cantik, kulit berseri adalah asas untuk semua penampilan yang saya buat, jadi Skin Fetish 003 datang ke minda kerana ia menggambarkan bahawa seringkali bukan produk tunggal yang digunakan untuk mencapai kesan tertentu. Itu kit semua tentang mencipta kulit yang diterangi tetapi anda mempunyai balsem, penyikat, dan pigmen untuk menggunakan bagaimana anda melihat patut dan mencipta tahap dan lapisan. Setiap boleh digunakan secara individu untuk hasil yang cantik, tetapi apabila anda meletakkannya di atas satu sama lain anda membuat sesuatu yang pada masa ini moden dan cantik. Kulit malaik alien terkenal saya memerlukan satu siri langkah untuk dicapai dan boleh dilakukan secara semulajadi atau di atas dan di teater. Tiada cermin solek adalah tahap abstraksi tertinggi. Orang sering percaya bahawa lebih banyak lagi teater atau landasan pacar kami adalah yang paling sukar, tetapi, pada akhirnya, membuat seseorang kelihatan seperti mereka tidak memakai sole pada semua mengambil yang paling lama dan memerlukan tahap kemahiran tertinggi.

Di manakah anda mendapat inspirasi kreatif??

Inspirasi adalah di mana-mana: sayap burung gagak, buku lama, timbunan majalah vintage, seni, pawagam, asap yang datang dari cerobong, kanak-kanak yang menyeberang jalan dengan rupa legenda. Senarai saya tak terhingga.

Apakah beberapa keperluan asas kehidupan yang anda tidak boleh hidup tanpa?

Sesuatu yang banyak orang tidak tahu tentang saya adalah saya terobsesi dengan teknologi. Sekiranya ada produk baru yang bijak, saya dapat. Kegemaran mutlak baru saya ialah Peranti Semasa ZIIP Nano ($ 495; barneys.com). Ia seperti kelas pilates untuk wajah anda menggunakan arus mikro untuk nada dan menegaskan muka yang meningkatkan semua kontrek semula jadi anda. Saya juga tidak boleh hidup tanpa pengecas mudah alih, lampu solek semua jenis, dan peranti penjejakan untuk beg solek perjalanan saya. Atau iPhone. Tidak ada tempat yang lebih baik untuk memeriksa solek anda.

Di mana tempat paling maju untuk pergi ke rawatan kecantikan?

Pusat Kesihatan Mayr di Wörthersee, Austria adalah ilahi. Mereka bekerja dari dalam ke luar. Pada masa anda meninggalkan premis, anda bersinar.

VIDEO: Bagaimana Mendapatkan Glam Lihat Penuh Di Bawah $ 35

Di mana anda melihat industri kecantikan akan berlaku?

Trend dalam kesenian solek telah menjadi semakin progresif dengan penekanan pada eksperimen dan ekspresi diri. Platform media sosial seperti Instagram dan YouTube telah mencipta kegilaan untuk kedua-dua produk dan kesenian maju. Saya merasakan bahawa dinamik ini telah menjadikan apa yang pernah menjadi industri niche dan elit yang lebih inklusif, pada masa yang sama memperluaskan forum. Industri solek telah mengalami perubahan besar itu sendiri disebabkan oleh peningkatan media sosial ini. Akibatnya, cita-cita dan standard kecantikan telah ditulis semula. Bahagian yang terbaik adalah bakat di luar sana dan keupayaan untuk berinteraksi secara langsung dan bekerjasama dengan masyarakat artis solek dan alat solek-obsesinya. Saya fikir industri kecantikan akan terus didorong secara digital untuk bersaing dengan cara yang cepat di mana maklumat ditukar dan untuk memenuhi keperluan pengguna yang lebih bijak, bijak. Ia akan terus mengikuti laluan peribadi dan penyesuaian selari. Hari ini, orang mahu membuat keputusan sendiri; ia mengenai membuat pilihan anda sendiri tentang apa yang anda fikir kelihatan baik. Saya bertujuan untuk echo tema keperibadian dan kreativiti ini dalam setiap pelancaran Lab. Niat saya adalah untuk mengambil keindahan masa depan, mengekalkan satu sudut pandangan yang unik sambil menyediakan produk yang bertindak balas terhadap keperluan pengguna moden.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

52 − 47 =

map