Pelekat Jerawat Jerawat ini Dijual Dalam Dua Minggu Pelancaran di Sephora

Apa yang anda dapat apabila anda menyeberang rawatan dengan kuat dengan pelekat Lisa Frank yang sekali dihiasi diari anda. Sudah tentu, Titik Penyembuhan Jerawat Penjagaan Diri Perut, tentu saja. Walaupun hiasan cantik dikhaskan semata-mata untuk luaran produk, setiap pelekat individu menjadi tepu dalam campuran bahan pembunuh jerawat yang boleh memudarkan cacat yang degil dalam tempoh 6 jam. 

Jelas, pembeli Sephora adalah orang yang beriman – produk yang dilancarkan hanya 2 minggu yang lalu, dan terus menjual dengan setiap restock. Produk ini hanya tiba di pos fizikal Sephora pada hujung minggu, jadi kami hanya boleh menjangkakan jualan akan terus meroket dari sana. 

tk
Kesopanan

RELATED: Editor-Rawatan Spot-Acne yang Diluluskan

Konsep pelekat acne-treating tidak sepenuhnya baru-pertama kali kita menangkap angin produk beberapa tahun yang lalu, tetapi formula yang kita sebelumnya cuba sering melepaskan wajah kita jauh sebelum ramuan dapat bekerja sihir mereka. Ini semua disebabkan oleh pelekat memakai apabila ia menyentuh produk yang sudah ada pada wajah kami, tetapi sejak versi Peace Out menggunakan teknologi hidrokolloid yang sama dengan Band-Aid, anda tidak perlu risau tentang mereka yang tergelincir semalaman . Jumlah asid salisil yang kuat akan membantu dalam menyemburkan liang yang memulakan aktiviti, sementara sisi lidah buaya dan vitamin A menangkis sebarang kerengsaan yang berpotensi sementara menggalakkan perolehan sel. 

VIDEO: 7 Serum Jerawat yang Akan Mengubati Jerawat Sebelum Ia Berpeluh

 

Ambil sebuah kotak 20 di sephora.com sementara anda boleh sekarang, berharga $ 20.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 78 = 88

map