Pelembap ini Telah Sudah Menyimpan Kulit Saya Musim Panas ini

Seperti yang telah saya sebutkan tadi, saya suka bersinar. Walau bagaimanapun, saya lakukan tidak suka berkilat. Saya juga mendapati bahawa kulit saya agak kering, mendapat ‘lil greasier semasa musim panas, yang dijangkakan. Itu tidak bermakna saya suka atau saya sanggup menerimanya. Jadi apa yang perlu dilakukan oleh seorang gadis? Jangkauan untuk tambahan terbaru Eve Lom ke Talian Penyelamat, Penyelamat Penyelamat. Ia mengekalkan kulit saya dingin, segar, dan tidak terlalu berkilat, tidak kira panas dan kelembapan. Untuk lebih lanjut mengenai mengapa saya fikir ia adalah bom-diggity, baca!

BERKAITAN: Misteri Muka ini Membuat Anda Rasa Suka Anda di Vacay di Maladewa

Apa yang Dipanggil:

EVE LOM Pelembap Penyeduh Minyak Percuma

Berapa Banyak Ia Akan Menetapkan Anda Kembali:

Pasangan yang sangat comel Zara Heels … atau $ 75; nordstrom.com

Apa yang Membuat Khas: 

Bahan-bahan, seperti Bunga Alpine Swiss, berfungsi pada tahap selular untuk mengurangkan dan mengawal pengeluaran sebum untuk menjaga kulit pada matte terbaik. Asid salisilik yang digabungkan dengan enzim delima berfungsi untuk mengelupas sedikit kulit untuk penampilan berseri. Bahagian terbaik ialah penghidratan bebas minyak. 

BERKAITAN: Bersedia untuk Mengelakkan Abigail Breslin Menari kotor-Tattoo Inspired

Siapakah Ia Untuk?

Pelembap Percuma Minyak Penyelamat adalah khusus disasarkan kepada mereka yang berkaitan dengan kulit berminyak atau gabungan. Penambahan ini kepada pelbagai Penyelamat untuk membantu merawat kecacatan dan jerawat dan berkesan mengawal pengeluaran sebum yang berlebihan sepanjang hari untuk kemasan matte tanpa cacat.

Kapan Menggunakannya:

Sapukan pada muka pagi dan malam yang dibersihkan untuk faedah maksimum, perlahan-lahan menepuk ke dalam kulit. 

Apa Yang Disukai Seperti:

Satu formula gel yang sangat ringan yang mudah diserap ke dalam kulit.

Apa Yang Ia Bau:

Rumusannya tidak tersenarai.

BERKAITAN: Produk Kecantikan Yang Akan Membuat Anda Merasa Seperti Mermaid

Apa yang dikatakan Pakar:

“Bagi mereka yang menghidap kulit berkilat, Pelembap Bebas Penyelamatan Minyak meninggalkan kulit dengan sempurna matte sepanjang hari, terima kasih kepada gabungan ramuan yang inovatif untuk mengekalkan kulit yang terhidrasi dan bersinar-sinar, sambil menjadi tenang sepanjang masa,” kata Amandine Isnard, Ketua Pengembangan Produk untuk EVE LOM

Apa Kata Internet:

Pelembap Percuma Minyak Penyelamat BARU kami menyertai Penyelamat Penyelamat. Trio yang kuat ini memegang kunci kepada kulit yang segar dan bersinar.

Foto yang disiarkan oleh EVE LOM (@eve_lom) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 1 =

map