Pelembap Tinted Pelayan Terbaik untuk Beli Sekarang

Berwarna Moisturizers
Kesopanan

Victoria Moorhouse

Okt 03, 2017 @ 6:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Apabila ia datang kepada produk kecantikan berbilang tugas, pelembap berwarna muncul di atas. Bahagian penjagaan kulit dan kosmetik sebahagiannya, tiub ini disalurkan dengan pigmen untuk menyediakan liputan liputan yang paling ringan, sementara memberikan kulit dan dos hidrasi tambahan, yang akan menjadi lebih dan lebih penting sebagai pendekatan bulan sejuk. Kini terdapat dalam banyak pilihan nada kulit dan dalam formula yang berkrim, tanpa berat dan cepat menyerap, mereka juga sesuai untuk sesiapa sahaja yang perlu mengurangkan beberapa minit dari rutin waktu pagi mereka setiap hari. Tidak kira anggaran anda-kami mendapat pilihan bermula pada $ 13-ini adalah pembelian yang terbaik untuk saham sekarang.

VIDEO: Kami Mencuba: Vampire Facial

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 6 =

map