Pendidikan Singkat di Tattoos Nick Jonas

Apabila Nick dan Joe Jonas memadankan tats yang dibuat di Los Angeles menjelang Anugerah Video MTV Video malam Ahad, ia benar-benar menghangat hati hati JoBro yang hilang.

BERKAITAN: Ashley Graham memulakan tugas lain di ‘2016 di VMA

Ketika Joe mula keluar dari pintu gerbang untuk memukul media sosial dengan jawatan tatu barunya, Nick cepat mengikuti jejak Snapchat, berkongsi imej mereka berdiri berdampingan untuk memamerkan produk siap. Setiap anak panah telah ditambah ke belakang bicep mereka, dengan anak panah menunjuk satu sama lain.

Joe and Nick Jonas Tattoos

Serius, lelaki? Adakah anda hanya cuba membuat kami lebih banyak daripada anda?

BERKAITAN: Di VMA, Kita Memakai Gelombang Messy

Seluruh situasi membuat kami ingin melangkah sedikit demi sedikit ke ingatan ingatan untuk memberi penghormatan kepada tato lain Nick, seperti dakwat yang dia dapat kembali pada tahun 2013 yang dia kata bermakna: “Allah lebih besar daripada yang tinggi dan rendah.”

Terdapat juga tatu “Mercy” pada tahun 2012.

Jonas Brothers yang termuda nampaknya memikirkan apa yang dia mahu masuk secara kekal ke atas badannya (lelaki pintar) dan sekarang dia diselaraskan dengan Joe pada sekurang-kurangnya satu tat, kami tidak sabar untuk melihat apa yang dia lakukan dalam masa yang akan datang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 − = 18

map