Pensil Gigi-Gigi ini adalah Jalan Tol Bebas untuk Smile Cerah

tk
Campurkan Imej / Getty

Erin Lukas

28 Ogos 2017 @ 2:30 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Sama seperti cara Tide to Go Remant Stain yang dipercepatkan yang telah anda simpan di dalam dompet anda telah menyelamatkan semua pakaian putih anda dari kopi, wain merah, dan pakaian berpakaian salad, pena pemutih gigi boleh mempunyai kesan yang sama untuk senyuman anda.

Walaupun anda berus dan floss setiap hari, dan membuatnya menjadi pembersihan dua kali setahun, kadang-kadang gigi anda boleh kelihatan kurang daripada cerah dan mempesonakan. Ketagihan kopi anda, gigi manis, atau fakta bahawa anda menyalurkan Olivia Pope dalaman anda dengan segelas wain merah setiap malam, semuanya boleh menyumbang kepada noda. Semasa melawat doktor gigi untuk rawatan pemutihan di dalam pejabat atau alat pemutihan di rumah, kedua-dua pilihan yang dapat membantu senyuman anda kelihatan lebih cerah, kami menyukai idea mempunyai pena pemutih di tangan.

Rawatan ini adalah mudah, cepat, dan terbaik dari semua: adalah bebas huru-hara. Teruskan menatal untuk penapis gigi kegemaran kami untuk digunakan apabila perjalanan ke doktor gigi bukan kad.

VIDEO: The Crazy Crazy of a Lifetime of Beauty

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 6 =

map