Penulis Kecantikan Lip Stain InStyle yang Swears By

Saya suka gincu seperti saya suka seluar jeans saya: usang dan selesa dipakai sepanjang hari. Mencari peluru sempurna yang sesuai dengan kedua-dua keperluan ini telah mengambil masa lebih lama daripada menghabiskan waktu petang di kedai vintaj kegemaran saya di Brooklyn yang cuba menimbulkan timbunan Levis sehinggalah saya mencari pasangan dengan hanya betul patut. Gincu yang menamatkan carian saya? Warna Bibir Terjun baru Bobbi Brown ($ 29; nordstrom.com).

Hibrid gincu stain ini mempunyai kemasan separuh matte yang tinggal di belakang warna yang menyerupai rupa bibir anda selepas menamatkan segelas wain merah atau memakan buah. Oleh kerana ia super pigmen, pelembab, tekstur lembut merangkumi bibir dalam sapu tunggal. Dan sementara warna itu tidak akan hilang pada saat anda selesai menanam kopi anda, ia terus melembutkan dan kabur ketika hari berlalu, yang merupakan sebahagian besar dari rayuan lipstik ini jika anda bertanya kepada saya.

BERKAITAN: Eyeliner Cecair InStyleEditor Kecantikan Bersekutu Swears By

Walaupun barisan 20-bayangan termasuk pilihan untuk semua orang, tidak kira apa warna gincu yang biasanya anda tarik ke arah, saya telah separa kepada Ruby, warna merah ruby ​​merah. Ia adalah medium gembira antara merah dan lembu klasik yang bersemangat, dan kini peluru kedua membantu saya menghilangkan fobia gincu merah saya. Faktor komitmen untuk memohon semula secara berkala dan memeriksa jika ia telah bermigrasi dari bibir anda ke gigi sepanjang hari biasanya apa yang menghalang saya dari semua lipstik merah.

Walau bagaimanapun, dengan Warna Bibir Hancur, saya boleh memohon pada waktu pagi dan tidak memikirkannya sehingga saya melepaskan solek saya pada waktu malam. Teduh tidak pudar, tetapi bibir saya tetap sepenuhnya ditutupi dengan pigmen dan ia tidak menetap di retak atau serpihan ketika bibir saya kering. Malah, ia hanya menjadi lebih baik dengan lebih banyak jenis pakai seperti seluar jeans vintaj yang akhirnya anda dapati.

VIDEO: Trend Gincu Paling Hangat Melalui Dekad

Bolehkah gincu mendapatkan apa-apa lagi tanpa rasa bersalah daripada ini? Saya tidak fikir begitu.

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

85 − 84 =

map