Perkhidmatan Latihan Ini Dibuat untuk Orang Tanpa Masa untuk Gim

Apabila anda mempunyai jadual kerja yang tidak dapat diprediksi dan berubah, rutin senaman anda mungkin satu sama. Tempahan kelas satu kali lebih awal akan membawa kepada pembatalan minit terakhir, dan jika hari ke hari anda benar-benar gila, anda mungkin tidak dapat membenarkan gim atau keahlian studio yang mahal. Tetapi rejimen senaman anda tidak perlu mengalami hanya kerana anda sentiasa bergerak. Terdapat aplikasi yang pada asasnya dibuat untuk peminat kecergasan minit terakhir.

Ia dipanggil ZenRez, dan ia adalah satu program yang menyusun senarai teratur harga yang dioptimumkan kelas yang masih mempunyai tempat yang tidak terjual atau tidak terisi. Ia ditapis berdasarkan lokasi dan minat anda, dan senarai itu dihantar ke e-mel anda pada jam 9 pagi. malam tadi. Dan bagi seseorang yang tidak pernah tahu sama ada mesyuarat pagi itu berlaku atau tidak sehingga petang tadi, ini adalah perubahan permainan.

Sekarang, bagaimanakah cara penetapan harga? Daripada keanggotaan bulanan atau tahunan, program ini membolehkan anda membayar untuk kelas tunggal-dan ya, terdapat diskaun yang terlibat. Anda boleh mendapat sehingga 40 peratus daripada harga biasa kelas, tetapi itu benar-benar bergantung kepada populariti kelas, masa yang ditawarkan, dan hari ia ditawarkan. Jadi kelas yoga yang sama boleh mempunyai beberapa pilihan harga yang berbeza.

ZenRen App Embed
Kesopanan

BERKAITAN: 15 beg Gim yang Kerja Keras Seperti yang Anda Lakukan

Contohnya, kelas toning yang saya suka di New York City secara kerap dijual pada harga $ 40 kelas yang agak mahal dan ditawarkan pada ZenRez pada $ 36 pada pukul 8:15 pagi, tetapi pada pukul 10:30 pagi dengan pengajar lain, ia jatuh ke $ 32.

Itu tidak akan menjimatkan satu tan tunai jika anda membuatnya ke kelas biasa, tetapi ia akan jika anda membayar keahlian studio bulanan dan hanya membuatnya 2-3 kali sebulan.

Aplikasi ini juga menghargai dirinya hanya dengan bekerja dengan studio atas, sehingga para penggunanya mempunyai keselesaan dalam mengetahui kelas mereka akan memberi mereka senaman yang baik. Kini, ia hanya terdapat di bandar-bandar utama, termasuk New York, Seattle, Los Angeles, Boston, Pittsburgh, dan San Francisco. Malangnya, jika anda sibuk dan sibuk di Chicago, ini tidak banyak untuk anda. Tetapi hei, anda tidak tahu apa yang seterusnya.

BERKAITAN: Baju Latihan Terbaik dari Jualan Nordstrom

Bagi saya, keahlian gim saya bekerja untuk saya pada masa ini, tetapi saya masih akrab dengan menerima saya 9 pagi setiap hari. e-mel. Sekiranya saya mahu mengambil kelas barre pada kehendak dan mahu menyimpan beberapa dolar untuk latte selepas itu, saya tahu ke mana hendak pergi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 74 = 84

map