Pink Cream Blush yang Akan Bawa Balik Flush Sihat anda

TK
Time Inc. Digital Studios (3); Kesopanan (3)

Victoria Moorhouse

11 Apr 2017 @ 6:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Pewarna merah jambu adalah penting untuk memotong trend solek monochromatic musim bunga, tetapi ia juga boleh menjadi produk transformatif untuk kulit anda. Ia memberikan kulit musim sejuk yang letih dan membosankan, menyegarkan semula cahaya yang sihat dan menyulingkan halus yang anda telah hilang sepanjang musim.

“Memandangkan warna merah jambu sangat berwarna muda, menambahnya kepada epal pipi akan mencipta kulit semulajadi, muda untuk kulit,” kata artis solek editorial, Neil Scibelli. “Ia juga memberikan pipi lebih tiga dimensi, dan akan membawa kontur pipimu ke hadapan. Anda juga boleh menggunakan blush merah jambu yang sama dalam lipatan kelopak mata anda untuk bangun melihat mata anda. “

Memilih teduhan yang menyerupai kulit anda dalam formula berasaskan krim yang boleh anda gunakan dengan jari anda-dan dengan lancar mencairkan kulit anda. Langkah pertama, sudah tentu, mencari produk yang betul, dan kami telah memulakan pencarian untuk anda dengan roundup yang boleh dibeli di bawah.

VIDEO: The 10 Blushes Krim Terbaik Di bawah $ 10

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

14 + = 15

map