Primer Bawah Mata Ini Rahsia Anda untuk Selalu Mencari Awak

Waktu tidur malam penuh seolah-olah seperti masalah yang jelas untuk bulatan yang gelap dan bengkak, tetapi bagi kebanyakan kita tidak mengapa jika kita hanya pergi 3 atau 42 minggu jauh ke dalam makanan Instagram seseorang ketika sedang tidur, Cincin kebiruan yang besar hanya tidak bergerak tanpa mengira bagaimana kami berehat.

Tidak ada kekurangan krim mata yang mencerahkan untuk dipilih pada waktu pagi untuk memohon sebagai kawalan kerosakan sebelum mencapai pen concealer, tetapi kebanyakan formula kaya ini cenderung kepada kek atau pil di bawah produk solek.

BERKAITAN: 10 Concealers Bawah-Mata Yang Akan Menghapus Kalangan Gelap Anda

Itulah tempat Anti Keletihan Becca bawah Mata Primer ($ 32; sephora.com) masuk. Gunakan primer sebagai langkah penjagaan kulit terakhir anda sebelum anda mula menyerang kawasan bawah-mata anda. Walaupun ia adalah ais biru, formula penyejukan semata-mata akan menjadi jelas dan dengan serta-merta cair ke dalam kulit supaya ia tidak berkompromi apa-apa concealer atau asas yang anda merancang untuk memohon di atasnya.

VIDEO: 5 Produk untuk Membantu Anda Menyeimbangkan Kulit Anda

Formula menggabungkan timun yang menenangkan dengan pertandingan bertenaga hijau dan kafein yang bertenaga untuk menenangkan mata bawah bengkak sambil melicinkan dan mengaburkan garis halus. Ia adalah sebahagian daripada Koleksi Mata Cerah baru Becca, satu trio produk yang memberi tumpuan kepada melepaskan, mencerahkan, dan menetapkan kawasan bawah mata. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza, dengan primer sebagai langkah pertama mengurangkan penampilan mata letih.

Ini untuk tidak pernah mempunyai rakan sekerja lain memberitahu anda bahawa anda kelihatan letih lagi. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 3 =

map