Princess Diana Membantu Mencipta Produk Lush Anda Mungkin Sudah Ada

Diana, Puteri Wales – puteri orang, dermawan, semua orang yang menakjubkan, ikon gaya, dan nampaknya sangat mahir dalam makmal kosmetik. 

Pada hari yang baik apabila kita melakukan sesuatu yang baik untuk dunia, kita hanya berharap kita mempunyai sedikit perkara yang sama dengan dia, selain daripada cinta bersama kami Elton John dan eyeliner biru. Hari ini, Lush Cosmetics mengesahkan kesamaan tambahan: Princess Diana juga merupakan peminat jenama semulajadi, begitu juga, bahawa Pelembap Cantik ($ 88; lushusa.com) dibuat khusus untuknya. Walaupun kita tidak boleh mengatakan kita pernah mempunyai produk kecantikan yang dinamakan selepas kita, kita sebenarnya mempunyai balang barang yang duduk di kaunter bilik mandi kami.

Puteri Diaan Lush Products 1
Baiklah

BERKAITAN: Selebriti Beri Penghormatan kepada Puteri Diana Lewat

Menurut jenama, pengasas bersama Mark Constantine (di atas) bertemu dengannya untuk mendapatkan pemahaman yang lebih baik mengenai pelembab yang dia gunakan, dan ingin mencipta sesuatu yang serupa. Akibatnya, Pelembap Cantik dilahirkan, dan terus menjadi buku terlaris hingga ke hari ini. 

VIDEO: Mengenang Puteri Diana 20 Tahun Selepas Kematiannya

Sesuai untuk pelbagai jenis kulit, Cantik kaya dengan minyak primrose petang organik yang ditekan sejuk, yang memberikan kulit anda rasa yang paling lembut, bersama dengan infusi madu bunga oren, dan minyak zaitun tambahan dara untuk langkah yang baik. Ia mempunyai tekstur yang sangat ringan, tetapi praktikal mencairkan ke dalam kulit anda semasa bersentuhan. Ia cukup lapang untuk dipakai di bawah solek pada siang hari, tetapi sebagai krim malam, ia pastinya meletakkan “keindahan” dalam istilah “tidur kecantikan.”

Subur Gorgeous Moisturizer
Baiklah
Subur
$ 88

BERBELANJALAH SEKARANG

Kami masih berusaha untuk melakukan blowout Kate Middleton, tetapi sekurang-kurangnya, kami boleh berkongsi satu elemen barisan penjagaan kulit kami dengan yang paling lama, Putri Diana yang hebat. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 − 9 =

map