Produk ini Akan Menukar Bagaimana Anda Mencuci Rambut Anda

Sebaliknya, bilas, dan (mungkin) ulangi. Membasuh rambut anda mungkin satu tugas yang tidak anda fikirkan dua kali. Oleh kerana saya lombong, saya biasanya mengambil apa-apa syampu dan perapi untuk rambut warna yang dirawat dijual, merungut hakikat bahawa helai saya terlalu kotor untuk menghulurkan basuh terakhir saya dengan syampu kering, dan akhirnya melompat di pancuran dan memanggilnya sehari.

Jika anda seperti saya, anda biasanya tidak melekat dengan satu syampu dan perapi yang ditetapkan kerana anda takut komitmen. Saya ragu bahawa hubungan produk rambut monogami adalah untuk saya, sehingga saya bertemu dengan Washstory New Wash ($ 40; shophairstory.com). Dibangunkan oleh Michael Gordon, pengasas Bumble dan Bumble dan kolektif artis rambut yang mudah Gaya rambut, pembersih membersihkan rambut tanpa detergen, yang menyikat minyak semula jadi dan membawa kepada keperluan untuk perapi di tempat pertama. Sekiranya anda tidak sengaja melepaskan perapi selepas menggunakan syampu tradisional, anda terlalu akrab dengan tekstur kasar dan tidak terurus rambut tanpa syarat. Walau bagaimanapun, formula bukan berbuih New Wash dibungkus dengan asid lemak berkhasiat, minyak pati, dan lidah buasir yang menghilangkan baki residu tanpa membuang rambut, menjadikan perapi tidak perlu serius.

BERKAITAN: Rahsia Melawan Frizz dalam Rambut Halus

Sebaik sahaja anda berbaring di Cuci Baru dan bilas dengan teliti, anda boleh merasakan perbezaannya. Rambut saya kurang kabur dan lebih licin-lancar, namun tidak begitu lembut sehingga ia tidak boleh digayakan. Lebih baik lagi, kerana saya telah membuat pertukaran saya telah mencuci rambut saya dengan kerap-tidak ada syampu kering yang diperlukan.

BERKAITAN: Kolab Aksesori Rambut Impian Kita Lancar Hari Ini

Bahagian yang terbaik? Bersama-sama dengan mengeluarkan syampu dan perapi saya dan membebaskan beberapa hartanah pancuran mandian utama, masa pancuran mandian yang kurus telah membolehkan saya untuk menolak penggera pagi hari kerja pada 10 minit.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 1 =

map