Produk Kecantikan Hari Jadi Terinspirasi Lebih Hebat daripada Parti Sebenar

Hari Lahir Beauty Products
Kesopanan, Getty

Erin Lukas

Ogos 02, 2017 @ 11:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Siapa kata ia harus menjadi ulang tahun sebenar anda untuk meraikan? Promosi, menandatangani pajakan di apartmen baru, atau hanya membuatnya melalui minggu kerja tanpa rakan sekerja anda yang tidak perlu memukul “balas semua” di rantai e-mel, adalah semua sebab yang sah untuk membuang pesta. 

Di sinilah produk kecantikan yang diilhamkan oleh parti hari jadi datang. Dapatkan parti itu bermula dengan produk yang berbau seperti pencuci mulut kegemaran anda, lebih sparkly daripada confetti, atau idealnya, kedua-duanya. Satu lagi sebab untuk memecahkan champagne: Anda tidak perlu meninggalkan tempat anda untuk menghadiri bash ini.

Di sini, kami telah membundarkan 11 produk kecantikan yang diilhamkan hari jadi yang boleh dikatakan lebih menyeronokkan daripada parti sebenar. 

VIDEO: The Crazy Crazy of a Lifetime of Beauty 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 5

map