Produk Kecantikan Ini Jadi Baik, Iman Mencuri Ia dari Jay Manuel

Terdapat beberapa duos yang lebih ikonik daripada rakan-rakan dan rakan niaga Jay Manuel dan Iman. Bersama-sama, kedua adalah veteran industri kecantikan dan fesyen yang telah berada di puncak bidang masing-masing selama lebih dari 20 tahun. Jadi, ketika Manuel mula mengembangkan jalur solek senamnya Jay Manuel Beauty, secara alami supermodel (yang sudah memiliki garis sendiri pada waktu itu) berada di atas kapal. 

Berjuang lebih cepat beberapa tahun kemudian, dan pasangan itu telah bekerjasama dengan Simon untuk melancarkan konsep runcit interaktif kekal dan brick pertama yang dikenali sebagai Jay Manual Beauty Retail Experience, dengan pembukaan lokasi pertamanya di Roosevelt Field Mall di Garden City , NY pada pertengahan November. 

BERKAITAN: Iman Saham Langka Foto Her dan David Bowie Indah Daughter Lexie 

“Sebab saya menjadi kawan dengan dia adalah kerana dia boleh melakukan solek anda dalam masa 30 minit dan anda kelihatan seperti anda disentuh,” kata Iman ketika bercakap InStyle terperangkap dengan pasangan di parti pelancaran Experience. 

“Itulah alasan mengapa dia menjadi kawan saya, jadi Penapis Penapis Koleksi, yang menggabungkan teknologi Korea yang kulitnya kabur dalam formulanya,” kata Manuel. 

Satu lagi sebab mengapa Iman menetap di sekitar Manuel? Selalunya produk di sekeliling untuk (harfiah) dimenangi. “Rahsia kecil yang lucu: Apabila kami mempunyai prototaip untuk batang kontur baru yang belum keluar namun dipaparkan di sini malam ini, ini [titik di Iman] pergi ‘terima kasih!’ [Meniru Iman memegang tongkat] Dia mencuri dari saya! ” Manuel memberitahu kami. “Semua orang berada di kereta kontur, bukan baru, ia sudah menjadi sesuatu yang kami lakukan selama bertahun-tahun, tetapi mempunyai nada yang tepat adalah kunci. Iman mencipta frasa ‘pencahayaan strategik’.” 

Menurut Manuel dan Iman, pencahayaan adalah segala-galanya apabila mencari warna solek yang betul, dan menyediakan pencahayaan yang baik adalah penting dalam perkembangan pengalaman runcit jenama. “Apabila ia merancang konsep runcit, segala-galanya ke arah pencahayaan difikirkan oleh pengguna dalam fikiran supaya mereka boleh terlibat secara berbeza daripada di kedai-kedai jabatan,” jelas Manuel. “Apa yang kita lihat di sini adalah apa yang banyak peruncit tidak memberi anda: cahaya semula jadi yang terbaik.” 

“Pada zaman dahulu orang di kedai serbaneka akan meletakkan solek pada anda, dan anda akan keluar dan berkata ‘idiot’ kerana bayangan yang mereka pakai tidak sepadan dengan anda kerana pencahayaan buruk kedai,” tambah Iman.. 

VIDEO: The Crazy Crazy of a Lifetime of Beauty 

Selain daripada pencahayaan yang optimum, ia adalah kunci untuk Manuel dan Iman bahawa pengalaman itu adalah interaktif dan membolehkan pelanggan menyentuh dan merasakan produk. “Kemitraan dengan Simon begitu penting kerana mereka membenarkan kami menyesuaikan pengalaman supaya pengguna boleh terlibat secara berbeza. Oleh kerana ia dikuasakan oleh Jay Manuel Beauty App, anda boleh log masuk dan berjalan ke dalam satu pengalaman di kedai-kedai dan ia boleh amalkan anda-jenis seperti filem Laporan minoriti– profil warna anda dan produk apa yang tersedia yang sesuai dengannya, “jelas Manuel.” Semua analisis menunjukkan bahawa walaupun dengan milenium hanya 20% jualan dalam talian adalah dalam kecantikan. 80% masih dilakukan dalam bata dan mortar. Orang suka sentuhan dan rasa, tetapi yang paling penting yang dikehendaki oleh semua orang adalah pengalaman, yang telah hilang dalam banyak runcit. ” 

“Saya fikir perkara utama ialah apabila kecantikan kebanyakan pembelian tidak dibuat selaras kerana orang mahu menyentuh dan merasainya. Saya tidak akan membeli kosmetik dalam talian melainkan saya tahu apa yang saya beli. itu apa yang hilang dan itulah sebabnya banyak kedai serbaneka tidak mempunyai trafik kaki lagi-kerana pengalaman itu hilang, “tambah Iman.. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 5 =

map